Iš čempionato Kipre grįžo su bronzos medaliais

Ukmergės sporto centro ir dziudo klubo sportininkai, treniruojami Eugenijaus Simonaičio ir Artūro Sako, iš Kipre vykusio Europos jaunių ir jaunimo sambo čempionato parvežė du bronzos medalius.

Į čempionatą Limasolyje ukmergiškiai vyko kartu su Lietuvos jaunių ir jaunimo sambo rinktine.

Dalyvavo Ukmergės sambo kovotojai Austėja Šidlauskaitė, Deimandė Aukštuolytė, Kaparas Žoldasbekovas bei sporto mokytojas Eugenijus Simonaitis.

Į čempionatą atvyko pajėgiausi kovotojai iš 24 Europos šalių. Lietuvos jaunių ir jaunimo sambo rinktinei atstovavo 13 sportininkų.

Trys bronzos medaliai atiteko lietuviams, iš jų du – ukmergiškiams.

Jaunių grupėje kovojusi A. Šidlauskaitė susitikime su baltaruse rankos laužimu pralaimėjo ir iškrito iš tolimesnių kovų.

K.Žoldasbekovas pirmoje kovoje susitiko su Baltarusijos sportininku, atliko skausmingą rankos laužimą ir iškovojo pergalę.

Dėl išėjimo į finalą ukmergiškis susitiko su Gruzijos imtynininku, bet teko pripažinti varžovo pranašumą.

Kovoje dėl bronzos medalio susitiko su Prancūzijos sportininku, atliko skausmingą rankos laužimą ir iškovojo bronzą.

D.Aukštuolytė kovoje dėl išėjimo į finalą susitiko su sportininke iš Rusijos, o finale įveikė sportininkę iš Ukrainos. Deimantė iškovojo bronzos medalį.

Abu šie mūsų rajono sportininkai iškovojo teisę rudenį dalyvauti pasaulio jaunių ir jaunimo čempionate Taškente, Uzbekijoje.     

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų