Di­plo­mai ir pre­mi­jos – ga­biau­siems ra­jo­no vai­kams

 

Uk­mer­gės ra­jo­no sa­vi­val­dy­bė – vie­na iš ne­dau­ge­lio ša­ly­je, įkū­ru­si Ga­bių vai­kų ir jau­ni­mo rė­mi­mo fon­dą. Ant­ra­die­nį sa­vi­val­dy­bės po­sė­džių sa­lė­je di­plo­mais bei pi­ni­gi­nė­mis pre­mi­jo­mis iš­kil­min­gai ap­do­va­no­ti tris­de­šimt aš­tuo­ni ga­biau­si ra­jo­no moks­lei­viai.

Li­gi­ta JUODVALKIENĖ

Ga­bių vai­kų ir jau­ni­mo rė­mi­mo fon­das sa­vo veik­lą pra­dė­jo prieš dve­jus su pu­se me­tų. Jau ta­po tra­di­ci­ja kiek­vie­nais me­tais bir­že­lio ir gruo­džio mė­ne­siais skir­ti pre­mi­jas iš fon­do lė­šų vai­kams ir jau­nuo­liams, pa­sie­ku­siems aukš­tų lai­mė­ji­mų res­pub­li­ki­nė­se, tarp­tau­ti­nė­se olim­pia­do­se ir var­žy­bo­se, kon­kur­suo­se, pa­ro­do­se. Taip pat pa­ger­bia­mi abi­tu­rien­tai, iš­lai­kę vals­ty­bi­nius eg­za­mi­nus aukš­čiau­siu ba­lu. Per vi­sus fon­do gy­va­vi­mo me­tus bu­vo ap­do­va­no­ti 409 ra­jo­no moks­lei­viai, įvai­rių kon­kur­sų nu­ga­lė­to­jai, iš­da­lin­ta dau­giau kaip 170 tūks­tan­čių li­tų. Šie­met Ga­bių vai­kų ir jau­ni­mo fon­das pa­pil­dy­tas ne tik iš sa­vi­val­dy­bės biu­dže­to - jį re­mia UAB „Lik­me­rė“.

 

 

Bu­vo ap­do­va­no­ti tris­de­šimt aš­tuo­ni ga­biau­si ra­jo­no moks­lei­viai.

 

 

Fon­do pir­mi­nin­kas Juo­zas Varž­ga­lys di­plo­mą įtei­kė Uk­mer­gės mu­zi­kos mo­kyk­los moks­lei­vei Ru­gi­lei Ko­les­ni­ko­vai­tei.
Au­to­rės nuotr.

Svei­ki­ni­mo žo­džius ga­biau­siems ra­jo­no vai­kams ta­rė me­ras Al­gir­das Ko­pūs­tas, sa­vi­val­dy­bės Švie­ti­mo ir spor­to sky­riaus ve­dė­ja Da­lė Ste­po­na­vi­čie­nė. Kuo gra­žiau­sių pa­sie­ki­mų ir aukš­tu­mų moks­le, me­ne, spor­te lin­kė­jo „Lik­me­rės“ di­rek­to­rius Min­dau­gas Kas­maus­kis.

Moks­lei­viams bu­vo įteik­ti di­plo­mai, gė­lės ir pi­ni­gi­nės pre­mi­jos, sie­kian­čios nuo 130 iki 520 li­tų. Pa­gerb­ti ir vai­kams į moks­lo bei ki­to­kios veik­los aukš­tu­mas iš­kil­ti pa­dė­ję mo­ky­to­jai, tre­ne­riai, tė­ve­liai.

 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų