Kursuos mažiau autobusų

Autorius Ukmergės žinios

Uk­mer­gės au­to­bu­sų sto­tis in­for­muo­ja, kad, su­ma­žė­jus ke­lei­vių srau­tui, nuo ba­lan­džio 10 d. už­da­ro­mi ke­li au­to­bu­sų rei­sai.

 

04-03-3_straipsnio_nuotr

Uk­mer­gė–Šir­vin­tos per Še­šuo­lius lig šiol bu­vo du rei­sai. Nuo šiol 7.30 val. iš sto­ties šiuo rei­su au­to­bu­sas ne­va­žiuos. Liks tik vie­nas rei­sas – 12.40.

Kiauk­liai per Žel­vą 16.20 val. penk­ta­die­niais ir sek­ma­die­niais va­žiuos su­trum­pin­tu marš­ru­tu – iki Žel­vos. Sek­ma­die­niais iš Žel­vos į Uk­mer­gę grįš per Še­šuo­lius.

Sek­ma­die­niais nuim­ti du rei­sai į ir iš au­to­bu­sų sto­ties į Sli­žius. 7.20 val. šiuo marš­ru­tu au­to­bu­sai va­žiuos vi­so­mis die­no­mis, iš­sky­rus sek­ma­die­nį. 16.50 val. va­žiuos tik pir­ma­die­niais, ant­ra­die­niais, tre­čia­die­niais, ket­vir­ta­die­niais, penk­ta­die­niais.

Mies­to marš­ru­ti­nis au­to­bu­sas Nr. 2 Au­to­bu­sų sto­tis–Bio­fab­ri­kas–Ke­ra­mi­kos ce­chas šeš­ta­die­niais iš Bio­fab­ri­ko į Ke­ra­mi­kos ce­chą ne­va­žius 16.35 val. ir 18.35 val.

Au­to­bu­sų sto­ties vir­ši­nin­kė Aud­ro­nė Gvoz­die­nė in­for­ma­vo, kad vi­si šie rei­sai bu­vo la­bai nuos­to­lin­gi. Jais kar­tais va­žiuo­da­vo vos du ke­lei­viai.

UŽ inf.

Dalintis
Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *