Spausdinti šį puslapį

Rinkimų dieną Migracijos poskyris dirbs

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės r. policijos komisariato Migracijos poskyris informuoja Lietuvos Respublikos piliečius apie papildomą padalinio darbo laiką rinkimų į Seimą dieną.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės r. PK Migracijos poskyris (Ukmergė, Vytauto g. 109) spalio 14-ąją – Seimo rinkimų ir referendumo dėl naujos atominės elektrinės statybos Lietuvos Respublikoje dieną – dirbs nuo 9 iki 14 val.

Tai daroma piliečių, norinčių pareikšti savo valią rinkimuose ir nespėjusių laiku atsiimti asmens tapatybę ir pilietybę patvirtinančio dokumento, patogumui.

Trumpam atstoti LR pasą ar asmens tapatybės kortelę gali laikinasis pažymėjimas. Jis išduodamas asmenims, dėl kokių nors priežasčių praradusiems asmens tapatybės kortelę ar pasą. Laikinasis pažymėjimas yra asmens dokumentas, skirtas patvirtinti Lietuvos Respublikos piliečio asmens tapatybę ir naudojamas iki piliečiui išduodama nauja asmens tapatybės kortelė ar pasas. Laikinasis pažymėjimas išduodamas migracijos tarnyboje, pateikus prašymą išduoti (pakeisti) asmens tapatybės kortelę arba pasą, nuotrauką ir sumokėjus (arba pateikus mokėjimo kvitą) nurodytą sumą už pasirinktojo dokumento išdavimą. Laikinasis pažymėjimas galioja iki naujos asmens tapatybės kortelės ar naujo paso išdavimo, bet ne ilgiau kaip vieną mėnesį nuo laikinojo pažymėjimo išdavimo dienos. Nesuskubusiems įsigyti asmens tapatybės kortelės ar paso iki Seimo rinkimų ir referendumo dėl naujos atominės elektrinės statybos Lietuvos Respublikoje dienos, atlikti pilietinę pareigą pagelbės laikinasis pažymėjimas.

Norintieji rinkimų dieną pateikti prašymą naujo asmens tapatybę ir pilietybę patvirtinančio dokumento įsigijimui, taip pat gali atvykti į Migracijos poskyrį.

Migracijos poskyrio viršininkė Jolanta Rinkevičienė primena, kad daugelio asmenų, gavusių pirmuosius nepriklausomos Lietuvos Respublikos piliečių pasus prieš 20 metų – 1992-aisiais, galiojimas artėja į pabaigą. Todėl pareigūnė pataria artimiesiems pasirūpinti savo vyresnio amžiaus tėvais ir pasinaudoti galimybe ir rinkimų dieną padėti jiems atvykti į Migracijos poskyrį.

Taip pat primename, jog asmens tapatybę ir pilietybę patvirtinančius dokumentus Ukmergės r. PK Migracijos poskyryje gali įsigyti visi norintieji, nesvarbu kur būtų deklaruota jų gyvenamoji vieta. Interesantų priėmimo laikas: pirmadieniais ir ketvirtadieniais - 7.30–17.30, antradieniais ir trečiadieniais – 8.00–12.00 ir 12.45–17.00, penktadieniais 8.00–12.00 ir 12.45–15.45. smulkesnės informacijos galima gauti telefonu (8-340) 63222 arba el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

 

 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)