Skau­di ava­ri­ja Vait­kuš­ky­je

 

Šeš­ta­die­nį skau­di ava­ri­ja įvy­ko Vait­kuš­ky­je. Su­si­dū­rus trims au­to­mo­bi­liams vie­nas žmo­gus žu­vo, o dar du pa­ty­rė trau­mas. Ne­lai­mė įvy­ko vi­dur­die­nį.

Link Vil­niaus Vait­kuš­kio kal­no įkal­ne va­žia­vęs uk­mer­giš­kis M. P., vai­ruo­da­mas au­to­mo­bi­lį „Mer­ce­des Benz S55“, ne­su­val­dė jo, iš­va­žia­vo į prieš­prie­ši­nę eis­mo juos­tą ir rė­žė­si į vil­nie­čio G. Č. vai­ruo­ja­mą „Au­di 80“.

 

 

Iš au­to­mo­bi­lio li­ko tik me­ta­lo krū­va.
Daivos Zimblienės nuotr.

Po su­si­dū­ri­mo „mer­se­de­sas“ iš­lė­kė į orą ir ver­tė­si. „Au­di 80“ at­si­dū­rė ša­li­ke­lės grio­vy­je. Pas­kui jį au­to­mo­bi­liu „Su­ba­ru Out­back“ va­žia­vęs vil­nie­tis 43 me­tų V. K. kliu­dė „Au­di 80“ ir taip pat nu­rie­dė­jo į grio­vį.

La­bai sun­kias trau­mas pa­ty­rė „Au­di 80“ vai­ruo­to­jas 46 me­tų G. Č. Jam lū­žo kau­ko­lės kau­lai, stu­bu­ras, pra­si­dė­jo vi­di­nis krau­ja­vi­mas. Grei­to­sios pa­gal­bos au­to­mo­bi­liu žmo­gus bu­vo sku­biai nu­ga­ben­tas į li­go­ni­nę. De­ja, jo gy­vy­bės me­di­kams iš­gel­bė­ti ne­pa­vy­ko. Po ke­tu­rių va­lan­dų re­a­ni­ma­ci­jos sky­riu­je vy­ras mi­rė. Kar­tu va­žia­vu­si jo žmo­na A. Č. pa­ty­rė gal­vos, ran­kos, ko­jos trau­mas. Iš Uk­mer­gės li­go­ni­nės ji per­vež­ta į Vil­niaus mies­to Grei­to­sios pa­gal­bos li­go­ni­nę.

„Mer­ce­des Benz S55“ vai­ruo­to­ją uk­mer­giš­kį ver­sli­nin­ką 46 me­tų M. P. nuo rim­tų su­ža­lo­ji­mų iš­gel­bė­jo oro pa­gal­vės. Dėl stu­bu­ro trau­mos uk­mer­giš­kis pa­gul­dy­tas į li­go­ni­nės trau­ma­to­lo­gi­jos sky­rių.

Au­to­mo­bi­lio „Su­ba­ru Out­back“ vai­ruo­to­jas V. K. eis­mo įvy­kio me­tu ne­nu­ken­tė­jo, jis bu­vo blai­vus. Ki­tiems eis­mo įvy­ky­je da­ly­va­vu­siems vai­ruo­to­jams blai­vu­mui nu­sta­ty­ti pa­im­ti krau­jo mė­gi­niai.

Šios ava­ri­jos ap­lin­ky­bes ti­ria po­li­ci­jos pa­rei­gū­nai. Jie tu­rės at­sa­ky­ti į pa­grin­di­nį klau­si­mą – kas kal­tas dėl už­ge­su­sios žmo­gaus gy­vy­bės ir su­mai­to­tų trans­por­to prie­mo­nių.

„U. ž.“ in­form.
 
 

 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų