Suniokoto turto niekam nereikia

Net šiais lai­kais at­si­ran­da tur­to, ku­rio nie­kam ne­rei­kia. Dėl prie „Pi­vo­ni­jos“ pre­ky­bos cen­tro beveik savaitę be­si­vo­lio­jan­čio su­lanks­ty­to tak­so­fo­no nie­kas gal­vos ne­su­ka. Mies­te sto­vin­čių tak­so­fo­nų kra­to­si su te­le­ko­mu­ni­ka­ci­jo­mis su­si­ju­sios įmo­nės.

 

Li­gi­ta JUODVALKIENĖ

Ge­di­mi­no Ne­mu­nai­čio nuotr. Uk­mer­gė­je esa­ma tūks­tan­čius kai­nuo­jan­čio tur­to, ku­rio nie­kam ne­rei­kia.

Pi­vo­ni­jos mik­ro­ra­jo­no gy­ven­to­jus pa­pik­ti­no van­da­lų el­ge­sys. Chu­li­ga­nams už­kliu­vo prie pre­ky­bos cen­tro „Pi­vo­ni­ja“ sto­vin­ti te­le­fo­no bū­de­lė. Ap­vers­tas, nu­trau­ky­tais lai­dais tak­so­fo­nas nuo savaitės pradžios vo­lio­jo­si ant ša­li­gat­vio.

Ak­ci­nės ben­dro­vės TEO LT Uk­mer­gės gru­pės va­do­vas Hu­ber­tas Ži­žys pa­ti­ki­no, kad su tak­so­fo­nais jie ne­tu­ri nie­ko ben­dro. Jis pa­aiš­ki­no, kad vi­sus tak­so­fo­nus Uk­mer­gės mies­te eks­plo­a­tuo­ja bei pri­žiū­ri ak­ci­nė ben­dro­vė „Ci­ty ser­vi­se“. „Net ne­ga­liu pa­sa­ky­ti, kiek tų tak­so­fo­nų Uk­mer­gė­je yra. Tai jų nuo­sa­vy­bė, ne­no­riu nie­ko ko­men­tuo­ti apie sve­ti­mą tur­tą“, – kal­bė­jo jis.

AB „Ci­ty ser­vi­se“ at­sto­vas ry­šiams su vi­suo­me­ne Vi­lius Mac­ko­nis taip pat šio tur­to iš­si­gy­nė. „Mū­sų įmo­nė tik eks­plo­a­tuo­ja juos. Tak­so­fo­nai pri­klau­so TEO LT“, – tvir­ti­no jis. Įmo­nės at­sto­vas taip pat ne­ga­lė­jo pa­sa­ky­ti, kiek tak­so­fo­nų jie pri­žiū­ri Uk­mer­gė­je bei kaip daž­nai juos lau­žo chu­li­ga­nai.

Ki­lus abe­jo­nėms, kad tak­so­fo­no sa­vi­nin­ko pa­ieš­ko­se pa­si­kly­do­me pa­tys, krei­pė­mės į po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to dar­buo­to­jus. Be­ne bus kas nors dėl sa­vo nu­nio­ko­to tur­to į juos krei­pę­sis.

Uk­mer­gės ra­jo­no po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to at­sto­vė spau­dai As­ta Kro­ger­tie­nė pa­ti­ki­no, kad dėl nu­nio­ko­to tak­so­fo­no į po­li­ci­ją iki šiol taip nie­kas ir ne­si­krei­pė. Be­šei­mi­nin­kio ob­jek­to ne­pa­si­ge­do nie­kas.

Uk­mer­gės mies­to se­niū­nas Sta­sys Jac­kū­nas sa­ko jau prieš ke­le­tą die­nų pa­ste­bė­jęs prie par­duo­tu­vės nu­vers­tą ir su­lanks­ty­tą te­le­fo­no bū­de­lę. Jis pa­ti­ki­no ne­tu­rįs tei­sės kur nors iš­vež­ti lau­žu vir­tu­sio tak­so­fo­nu. „Ne­ga­liu nė na­gų pri­kiš­ti prie se­niū­ni­jai ne­pri­klau­san­čio tur­to. Pas­kui dar ap­kal­tins, kad gvie­šiuo­si sve­ti­mo ge­ro“, – kal­bė­jo jis.

Se­niū­nas pa­ti­ki­no taip pat pra­dė­jęs tak­so­fo­nų šei­mi­nin­ko pa­ieš­ką ir pa­ža­dė­jo trūks plyš juos su­ras­ti.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų