Šuns atsikratė sadistiškai

Ve­ly­kų šven­tės 42 me­tų J. S. įkvė­pė žiau­riam nu­si­kal­ti­mui. Še­šuo­liuo­se jis sa­dis­tiš­kai nu­ga­la­bi­jo sa­vo šu­nį.

Apie 18.50 val. prie au­to­mo­bi­lio „Au­di 100 Avant“ vy­ras gran­di­ne pri­ri­šo sa­vo au­gin­ti­nį ir iš­va­žia­vo iš mies­te­lio link Mie­gu­čių kai­mo. Gy­vū­nas kiek įsten­gė bė­go, o pas­kui pa­kri­to ir tem­pia­mas žu­vo. Ne­gy­vą ke­tur­ko­jį vy­ras at­ri­šo ir pa­li­ko ša­li­ke­lė­je.

Žiau­rią eg­ze­ku­ci­ją ma­tę žmo­nės apie įvy­kį pra­ne­šė po­li­ci­jai. J. S. ne­nei­gė to­kiu bū­du at­si­kra­tęs sa­vo au­gin­ti­nio. Jis pa­sa­ko­jo pas­ta­ruo­ju me­tu gy­ve­nan­tis pas sa­vo drau­gę Še­šuo­liuo­se. Mo­ters so­dy­bos sar­gas esą ne kar­tą yra nu­trū­kęs nuo gran­di­nės  ir už­puo­lęs bei ap­dras­kęs žmo­nes. No­rė­da­mas at­si­kra­ty­ti ke­tur­ko­jo vy­ras nu­ta­rė bū­tent to­kiu bū­du jį nu­ga­la­by­ti.

Žiau­riu po­el­giu su gy­vū­nais įta­ria­mas vy­ras anks­čiau pen­kis kar­tus teis­tas už ad­mi­nist­ra­ci­nės tei­sės pa­žei­di­mus.

Dėl įvy­kio po­li­ci­ja pra­dė­jo iki­teis­mi­nį ty­ri­mą.

Še­šuo­lių se­niū­nas Jo­nas Dik­čius ti­ki­no nė kar­to ne­gir­dė­jęs, kad žiau­riai nu­žu­dy­tas šuo anks­čiau bū­tų nu­trū­kęs ir ap­kan­džio­jęs žmo­nes. Nie­kas į jį dėl to­kių bė­dų ne­si­krei­pė. Se­niū­nas sa­kė esąs šo­ki­ruo­tas dėl to­kio žiau­raus el­ge­sio su gy­vū­nu. Be­je, pa­čios se­niū­ni­jos dar­buo­to­jai ir pa­lai­do­jo nu­kan­kintą ke­tur­ko­jį.

Nei šuns žu­di­kas, nei jo gy­ve­ni­mo drau­gė gy­vū­no pa­lai­kų nuo ša­li­ke­lės ne­pa­ė­mė.

Ra­jo­no po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­te pra­ėju­sią sa­vai­tę pra­dė­tas ir dar vie­nas iki­teis­mi­nis ty­ri­mas dėl žiau­raus el­ge­sio su gy­vū­nais.

Ba­lan­džio 9 d. apie 12 val. Miš­kų gat­vė­je iš sto­vin­čio vyš­ni­nės spal­vos vi­su­rei­gio  bu­vo ga­li­mai ban­do­ma nu­šau­ti val­ka­tau­jan­tį šu­nį. Apie in­ci­den­tą bu­vo in­for­muo­ta po­li­ci­ja. At­li­kus in­for­ma­ci­jos pa­tik­ri­ni­mą, nu­spręs­ta pra­dė­ti iki­teis­mi­nį ty­ri­mą.

As­me­nis, ma­čiu­sius šį įvy­kį, įsi­dė­mė­ju­sius au­to­mo­bi­lio nu­me­rius ar ga­lin­čius pa­aiš­kin­ti įvy­kio ap­lin­ky­bes, pa­rei­gū­nai pra­šo pa­skam­bin­ti tel. 60417.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų