Projektams įgyvendinti planuoja imti paskolą

Rajono savivaldybė ketina skolintis lėšų įgyvendinti investicinius projektus. Šie projektai įgyvendinami ES struktūrinių fondų lėšomis, tačiau nedidele dalimi vis tiek turi prisidėti savivaldybė. Kadangi projektų įgyvendinama net keliolika, skolinamasi nemažai.

Norima imti ilgalaikę ne didesnę kaip 823,7 tūkst. Eur paskolą investicijų projektams, numatytiems rajono savivaldybės 2018 m. biudžete, finansuoti.  

Šį klausimą kitą savaitę svarstys rajono taryba. Jei politikai pritars, o kitaip greičiausiai ir negali nutikti, savivaldybės administracijai bus pavesta parinkti kredito įstaigą, paimti paskolą ir užtikrinti jos grąžinimą.

Iš būsimos paskolos ketinami finansuoti projektai: „Ukmergės miesto centro viešųjų erdvių infrastruktūros sutvarkymas I: Kęstučio aikštės, Draugystės skvero ir Pilies parko su prieigomis įrengimas“ – 49,3 tūkst., „Ukmergės miesto viešųjų erdvių infrastruktūros sutvarkymas II: Vilniaus gatvės skvero ir ligoninės parko su prieigomis infrastruktūros įrengimas“ – 60 tūkst., „Užugirio (A. Smetonos) dvaro pritaikymas turizmo reikmėms (II etapas)“ – 5 tūkst., „Ukmergės m. piliakalnio teritorijos su prieigomis sutvarkymas (II etapas)“ – 53 tūkst., „Ukmergės miesto Šventosios upės pakrantės sutvarkymas“ – 10 tūkst., „Parama žemės ūkio vandentvarkai“ – 77,3 tūkst., „Miestelių viešosios infrastruktūros gerinimas ir plėtra“ – 270 tūkst., „Pėsčiųjų ir dviračių takų rekonstrukcija ir plėtra Ukmergės mieste“ – 20 tūkst., „Socialinio būsto pažeidžiamoms gyventojų grupėms įsigijimas ir pritaikymas“ – 48,7 tūkst., „Ukmergės miesto Šventosios upės kraštovaizdžio sutvarkymas“ – 10 tūkst., „Paviršinių nuotekų tinklų statyba ir rekonstravimas Ukmergės mieste“ – 56,1 tūkst., „Dienos socialinės globos paslaugų plėtra prie Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centro“ – 40 tūkst., „Atvirų erdvių šeimai sukūrimas“ – 20 tūkst., „Vlado Šlaito viešosios bibliotekos modernizavimas“ – 104,3 tūkst.

Šiems 14 projektų finansuoti iš viso bus panaudota 823,7 tūkst. Eur.

Įstatymai numato, kad savivaldybės skola negali viršyti 60 proc. prognozuojamų savivaldybės biudžeto pajamų, t. y. Ukmergės rajono savivaldybės skola negali viršyti 11 445 tūkst. Eur.

Pernai gruodį rajono savivaldybės biudžeto skola, kuri įskaičiuojama į skolos limitus, sudarė 7 075,8 tūkst. Eur arba 37,1 proc.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Komentarai  

+1 # Christy Walton 2020-01-04 17:59
Aš esu privatus skolintojas, siūlau 2% paskolą. Tai yra teisėta įmonė, turinti garbę ir skirtumą. Mes pasiruošę padėti jums iškilus bet kokioms finansinėms problemoms, mes siūlome visų tipų paskolas, taigi, jei jus domina šis paskolos pasiūlymas maloniai susisiekite su mumis el. paštu: ()
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+1 # Claudia Klein 2020-02-07 03:59
Sveiki, Sveiki atvykę į „Spotcap Global Loan Services“. Mano vardas Claudia Klein, aš esu skolintojas, taip pat paskolų konsultantas.

Ar jums labai reikia finansinės paramos 2020 m.? ar jums reikia paskolos įvairiems tikslams? jei jūsų atsakymas yra teigiamas, aš patarsiu kreiptis į mano firmą per | | arba praneškite mums per „WhatsApp“: +4915758108767 | ir turėkite paskolą savo sąskaitoje per 24 valandas, nes mes teikiame puikias paskolų paslaugas visame pasaulyje.

Mes siūlome visų rūšių paskolų paslaugas (asmeninę paskolą, verslo paskolą ir daugybę kitų), siūlome ir ilgalaikes, ir trumpalaikes paskolas, taip pat galite pasiskolinti nuo 1000 iki 15 milijonų eurų. Mano įmonė padės jums pasiekti įvairių tikslų, pasitelkdama platų paskolų asortimentą.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Claudia Klein 2020-04-14 03:29
Sveiki, Sveiki atvykę į „Spotcap Global Loan Services“. Mano vardas Claudia Klein, aš esu skolintojas, taip pat paskolų konsultantas.

Ar jums labai reikia finansinės paramos? ar jums reikia paskolos įvairiems tikslams? jei jūsų atsakymas yra teigiamas, aš patarsiu kreiptis į mano firmą per | | arba praneškite mums per „WhatsApp“: +4915758108767 | ir turėkite paskolą savo sąskaitoje per 24 valandas, nes mes teikiame puikias paskolų paslaugas visame pasaulyje.

Mes siūlome visų rūšių paskolas (asmeninę paskolą, verslo paskolą ir daugybę kitų), siūlome ir ilgalaikes, ir trumpalaikes paskolas, taip pat galite pasiskolinti iki 15 milijonų eurų. Mano įmonė padės jums pasiekti įvairių tikslų, pasitelkdama platų paskolų asortimentą.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # SUSAN BENSON 2023-03-07 23:52
Sveiki, Ar jums reikia patikimos įmonės, kad gautumėte paskolą savo projektui finansuoti, Ar jums reikia paskolos verslui, asmeninės paskolos ar hipotekos paskolos? Neieškokite toliau nei Sunshine Financial Group Inc. Mes siūlome visų rūšių paskolų paslaugas, tiek su užstatu, tiek be užstatu, ilgalaikę ir trumpalaikę paskolą ir daug daugiau už subsidijuojamą 3% metinę palūkanų normą. Norėdami gauti daugiau informacijos, rašykite mums el. paštu: () arba parašykite man žinutę tiesiogiai per WhatsApp per: +447360502110 ir gaukite atsakymą akimirksniu
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Wagner Clerk 2023-07-16 13:19
Norėčiau jus visus rekomenduoti patikimam ir nuoširdžiam privačios paskolos davėjui, kuris patvirtino mano paskolą vos per kelias valandas po daugybės nesėkmingų bandymų gauti paskolą, nustebau ir apsidžiaugiau, kad privatus skolintojas mane išgelbėjo ir pasiūlė paskola su 2% palūkanų norma, susisiekite su ja dabar, jei jums reikia skubios paskolos El. paštas:
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Richard 2023-08-22 11:25
Reikia skubaus kredito? Mes teikiame verslo paskolas, asmenines paskolas, studentų paskolas, paskolas automobiliui ir kt. Jei jus domina, susisiekite su mumis ()

Skubus paskolos pasiūlymas.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Claudia Klein 2023-10-05 23:26
Sveiki, Mano vardas Claudia Klein, aš esu finansų pareigūnas, teikiu paskolas ir kitas finansines paslaugas bei atstovauju Spotcap Global Financial Services.

„Spotcap Global Financial Services“ yra visapusiška ir patikima paskolų bendrovė, kuri siūlome visų rūšių paskolų paslaugas, tokias kaip; Asmeninė paskola, verslo paskola, hipotekos paskola ir daug daugiau. Jei jums labai reikia paskolos paslaugų, patarsiu susisiekti su mano įmone per | | arba atsiųskite žinutę WhatsApp: +31642117819 | ir turėti paskolą savo sąskaitoje per 24 valandas, nes teikiame puikias paskolų paslaugas visame pasaulyje.

Mes siūlome tiek ilgalaikes, tiek trumpalaikes paskolas, paskolas su užstatu ir be užstato, taip pat galite pasiskolinti iki 15 milijonų eurų už 3% metinę palūkanų normą su grąžinimo terminu nuo 1 iki 30 metų. Mano įmonė padės jums pasiekti įvairių tikslų, naudodama platų paskolų produktų asortimentą.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų