Autorės nuotr. Iš naktinio klubo belikusi tik iškaba... Autorės nuotr. Iš naktinio klubo belikusi tik iškaba...

Uk­mer­gės ra­jo­no var­to­to­jų ko­o­pe­ra­ty­vui ne­si­se­ka su nak­ti­nes pra­mo­gas uk­mer­giš­kiams siū­lan­čiais ver­sli­nin­kais. Nak­ti­nio klu­bo pa­tal­pų Vil­niaus gat­vė­je nuo­mi­nin­kai ne­pa­tei­si­no lū­kes­čių. Pa­tal­poms ras­tas nau­jas šei­mi­nin­kas.

1000 kvad­ra­ti­nių met­rų pa­sta­tą iš ko­o­pe­ra­ty­vo pas­ku­ti­niu me­tu nuo­mo­jo­si UAB „Ome­nas“ iš Anykš­čių. Kok­tei­lių ba­ru jų va­din­to klu­bo „Ci­ty Club“ pa­tal­pos už­ėmė 400 kv. m.

„Orien­tuo­si­mės la­biau į vy­res­nio am­žiaus pub­li­ką. Ir – į nor­ma­lius žmo­nes, ku­rie su­pran­ta, ką da­ro, o ne į vai­kus ir jau­ni­mą, ku­rių gir­tos links­my­bės bai­gia­si muš­ty­nė­mis ir ki­tais įvy­kiais“, – „Uk­mer­gės ži­nioms“ dar prieš klu­bo ati­da­ry­mą per­nai sa­kė nau­jie­ji nuo­mi­nin­kai.

De­ja, ru­de­nį at­vė­ru­si du­ris, ši pra­mo­gų vie­ta už­si­da­rė be­ne po pus­me­čio. „Pa­ža­dų bu­vo daug ir gra­žių – pi­ce­ri­ja, ki­ti su­ma­ny­mai, ta­čiau žmo­nės pa­pras­čiau­siai ne­bu­vo su­si­dė­lio­ję sa­vo ver­slo pla­nų“, – sa­ko ra­jo­no var­to­to­jų ko­o­pe­ra­ty­vo di­rek­to­rė An­ge­lė An­dri­ko­nie­nė.

„Da­bar su jais tu­rim teis­mi­nius pro­ce­sus – teis­mas mums pri­tei­sė jų sko­las. Jie ne­mo­kė­jo nuo­mos mo­kes­čio. Ma­no ži­nio­mis, di­de­li ir jų įsi­sko­li­ni­mai al­ko­ho­lio, ki­tiems tie­kė­jams“, – pa­sa­ko­jo ji.

Anot di­rek­to­rės, ir anks­tes­ni ver­sli­nin­kai, nuo­mo­ję­si šias pa­tal­pas nak­ti­niam klu­bui „M.G.“, „tu­rė­jo gra­žių ke­ti­ni­mų“. Ta­čiau jį te­ko „iš­pra­šy­ti“ dėl fi­nan­si­nių bei su pa­sta­to re­mon­tu, prie­žiū­ra su­si­ju­sių įsi­pa­rei­go­ji­mų ko­o­pe­ra­ty­vui ne­vyk­dy­mo.

An­dri­ko­nie­nė pa­sa­ko­jo, jog su­tar­tis su „Ome­nu“ bu­vo nu­trauk­ta dar ko­vą. Tuo me­tu pa­sta­tas tuš­čias ne­liks – juo do­mi­si uk­mer­giš­kiai ver­sli­nin­kai, ku­riems ke­ti­na­ma par­duo­ti 800 kv. m šių ko­o­pe­ra­ty­vo pa­tal­pų Vil­niaus gat­vė­je.  

„Pir­kė­jas yra, bet dar anks­ti įvar­dy­ti, nes pa­si­ra­šėm kol kas pre­li­mi­na­rią da­lies pa­tal­pų pir­ki­mo ir par­da­vi­mo su­tar­tį. Tai yra ke­ti­ni­mo su­tar­tis – no­ta­ri­nė dar ne­pa­si­ra­šy­ta“, – sa­kė ji.

Apie ver­sli­nin­kų ke­ti­ni­mus ir nau­ją par­duo­da­mų pa­tal­pų pa­skir­tį, pa­šne­ko­vės tei­gi­mu, bus ga­li­ma kal­bė­ti spa­lį: „Pir­kė­jai rim­ti, tu­rin­tys pla­nų. Ti­ki­mės, kad šį kar­tą mū­sų lū­kes­čiai pa­si­tei­sins.“

Di­rek­to­rė vi­lia­si, jog pa­si­keis ir pa­sta­to iš­vaiz­da: „Re­mon­tas ten bū­ti­nas, tvar­ky­ti rei­kia ir iš­orę. Ten, kur pa­grin­di­nis įė­ji­mas, dar nie­ko. Ta­čiau ki­to­je pu­sė­je sie­nos nu­nio­ko­tos, ap­ra­ši­nė­tos... Klu­bo sa­vi­nin­kai pas­ku­ti­niu me­tu dėl lė­šų sty­giaus net ne­sam­dė ap­sau­gos – chu­li­ga­niš­kai be­si­el­gian­čių lan­ky­to­jų nie­kas ne­kon­tro­liuo­da­vo.“  

Anot pa­šne­ko­vės, per­ka­mos ne vi­sos šio­je vie­to­je esan­čios įmo­nės pa­tal­pos. Lie­ka dar apie 500 kv. m – joms taip pat bus ieš­ko­ma pir­kė­jų.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)

Komentarai  

+4 # pinigai 2015-09-27 15:58
Labai įdomu būtų sužinoti kokia ta nuomos kaina ar iš vis išlaikymas tokio dalyko, jeigu jau kelinti šeimininkai iš eilės tiesiog bankrutuoja...
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+13 # miestas 2015-09-27 16:00
Man rodos tokiam miestui kaip Ukmergei iš vis per sunku išlaikyti klubą, juk tam reikia žmonių, jaunų žmonių o juk nuo 18metu jaunimėlis keliasi į Vilnių, nelabai yra kam eiti į tą klubą taip ir bankrutuoja visi
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų