Visi kartu padėkime vaikams pasiruošti mokyklai

Visi kartu padėkime vaikams pasiruošti mokyklai Visi kartu padėkime vaikams pasiruošti mokyklai

Lietuvoje jau septintus, o Ukmergėje – antrus metus organizuojama socialinė akcija „Būk pirmūnas“ kviečia žmones dalintis – nupirkti mokyklinių reikmenų vaikams iš nepasiturinčių šeimų.

Tai akcija, padedanti pasiruošti mokyklai, o kartu ir pildanti svajones vaikų, norinčių mokytis ir siekti gerų rezultatų. Ją Lietuvoje vykdo įvairių organizacijų atstovai. Mūsų mieste šios socialinės iniciatyvos antrą kartą imasi Seimo nario Arūno Dudėno biuras ir Lietuvos socialdemokratinio jaunimo sąjungos Ukmergės skyrius.

„Būk pirmūnas“ vyks rugpjūčio 28-29 dienomis „Maxima“, „Rimi“ ir „Iki“ parduotuvėse. Savanoriai pasitiks prie įėjimų į jas bei prie Ukmergės Senojo knygyno dalins skrajutes su reikalingiausių mokyklinių prekių sąrašu.

Pernai, bendradarbiaujant su rajono savivaldybės Socialinės paramos skyriumi, surinktos mokyklinės priemonės buvo perduotos šeimoms, kuriose auga po keletą moksleivių. Mokykliniais reikmenimis ir ypač pratybų sąsiuviniais taip pat džiaugėsi „Šilo“ pagrindinės mokyklos Antakalnio pradinio skyriaus mokinukai. Šiemet ukmergiškių nupirkti daiktai vėl taps aktualia parama, kuri vaikams bus perduodama tiek per mokyklas, tiek lankantis šeimose.

Prie akcijos kviečiami prisijungti visi ukmergiškiai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų