Ukmergiškis – tarp geriausiųjų

Paulius Šemeta vairuoti moko jau 17 metų. Paulius Šemeta vairuoti moko jau 17 metų.

Portalas DELFI, bendradarbiaudamas su žurnalu „Reitingai“, neseniai pirmą kartą pristatė Lietuvos vairavimo mokyklų reitingus. Tarp efektyviausiai vairuoti mokančių B kategorijos (lengvieji automobiliai) instruktorių – savo vairavimo mokyklą turintis ir jau 17 metų dirbantis Paulius Šemeta. Šiuose geriausiųjų sąrašuose jis – vienintelis iš Ukmergės.

Rezultatai atskleidė, kokie mūsų šalies vairuotojus rengiančių institucijų efektyvumo rodikliai, taip pat – kokie įkainiai. Minėtas portalas pateikia instruktorių, kurių auklėtiniai dažniausiai išlaiko A, B ir C kategorijų vairavimo egzaminus iš pirmo karto, sąrašus.

Skelbiama, kad, mokomi aukščiausią rezultatyvumą pasiekiančių vairavimo instruktorių, daugiau kaip 65 proc. mokinių egzaminą išlaiko iš pirmo karto.

Prieš pradedant Lietuvos vairavimo mokyklų palyginamąjį vertinimą buvo apklausta 30 skirtingų interesų grupių: pradedant Lietuvos vairuotojų mokymo ir kvalifikacijos kėlimo mokyklų asociacijos, Valstybinės kelių transporto inspekcijos, valstybės įmonės „Regitra“ ekspertais ir baigiant atskirų vairavimo mokyklų vadovais, instruktoriais, mokiniais. Teirautasi, kurie kriterijai geriausiai atskleidžia vairavimo mokyklų kokybę, kokybės ir kainos santykį ir kurie aspektai labiausiai padeda apsispręsti renkantis mokyklą. Iš viso buvo paminėta per 20 kriterijų: pradedant kaina ar draugų rekomendacijomis ir baigiant tuo, ar vairavimo mokykla yra socialiai atsakinga.

Iš viso šiuo metu Lietuvoje dirba per 1600 vairavimo instruktorių ir mokytojų.

UŽ inf.

Šiauliai Jūsų gyvenamasis mietas? – įgykite B kategorijos automobilio teises Jago vairavimo mokykloje.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)

Komentarai  

-2 # Anthony 2017-07-04 16:40
Oho, tikras lyderis... Mašinas taisyti garažiokuose, būti chamu ir netesėti žodžio, solidu!
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų