Ukmergės ligoninėje veiks kavinė

Ukmergės ligoninėje šiuo metu rengiamos patalpos kavinei. Kavinukė įsikurs netoli centrinio įėjimo į ligoninės pastatą, ten, kur kažkada veikė biblioteka.

Ukmergės ligoninės vyriausiasis gydytojas Rimvydas Civilka sakė, kad pavasarį buvo paskelbtas konkursas šių patalpų nuomai. Atsiradus nuomininkams, su jais pasirašyta nuomos sutartis. Šiuo metu patalpos remontuojamos.

Konkursą 64 kvadratinių metrų kavinukei įrengti laimėjo Ukmergėje įsikūrusi įmonė „Roelis“. Beje, jie ir buvo vieninteliai šiuo pasiūlymu susidomėję verslininkai.

Ligoninės vadovas džiaugiasi pokyčiais, mat tiki, kad kavinukė yra laukiama ir įstaigos lankytojų, ir darbuotojų.

Šiuo metu ligoninės kieme taip pat veikia valgykla. Kainos joje nėra didelės, tačiau joje apsilankiusieji pastebi, kad labai gero vardo įstaigai ji nedaro – įranga sena, nusidėvėjusi, patalpos neremontuotos, įsigėrusios maisto kvapų.

R. Civilka pažymėjo, kad šios valgyklos patalpos taip pat yra išnuomotos. Ligoninė kaip patalpų nuomotoja įtakos verslininkams esą padaryti negali.

Valgyklos aplinka, pasak R. Civilkos, jų taip pat netenkina. Priekaištus dėl to verslininkams yra išsakę, tačiau šie aiškina, kad neturi lėšų investicijoms.

Nelabai seniai, pasibaigus ankstesnei nuomos sutarčiai, ligoninė skelbė naują nuomos konkursą. Tačiau, pasak vyriausiojo gydytojo, konkurentų čia vykdyti veiklą neatsirado – nuomotis patalpas panoro vieninteliai verslininkai.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Komentarai  

+1 # Pavadinimas 2017-08-30 20:33
Patalpas butina remontuoti, gal bendru sutarimu galima rasti sprendima. O valgykloje tikrai nebrangu ir skanu.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+4 # @@@ 2017-08-30 20:41
Vis gražina! O, kada pradės normaliai gydyti ir ligonius prižiūrėti?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų