Paminėjome profesinę šventę

Gegužės 7-ąją minima Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos diena. Tai – kartu ir spaudos darbuotojų, leidėjų, žurnalistų profesinė šventė. Ta proga kasmet sulaukiame savo bičiulių, bendraminčių sveikinimų.

Pagal kelis dešimtmečius skaičiuojančią tradiciją su profesine švente kasmet rajoninių laikraščių darbuotojus pasveikina Ukmergės rajono vadovai.

„Ukmergės žinių“ redakcijoje apsilankė rajono meras Rolandas Janickas ir savivaldybės atstovė spaudai Daiva Zimblienė. Jie sveikino mūsų kolektyvą, linkėjo kūrybingų sumanymų, tvirtybės atsakingame darbe ir darnos kolektyve.

Meras padėkos raštu apdovanojo „Ukmergės žinių“ redaktorės pavaduotoją Vaidotę Šantarienę. 

Šį pirmadienį sulaukėme ir daugiau gražių sveikinimų ir linkėjimų, už kuriuos visiems nuoširdžiai tariame „ačiū“. 

Be jūsų visų, mielieji, mūsų darbas būtų beprasmis – be kūrybinių laikraščio talkininkų – rašytojų ir fotografų, pilietiškų apie įvairias problemas pranešančių ukmergiškių, reklamos davėjų ir, žinoma, be jūsų, skaitytojai.

Tad sveikiname ir mes visus su Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos diena, primenančia rusų carinės valdžios represijas, varžiusias lietuvišką kalbą, knygų leidybą, spaudą, laisvą žodį. Primenančia drąsius knygnešius, knygų platintojus, slaptus mokytojus ir galiausiai pasiektą galutinį tikslą, atvėrusį mūsų tautai kelią į savo raštą, kalbą ir nepriklausomybę.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų