Čempionate netrūko gerų emocijų. Gedimino Nemunaičio nuotr. Čempionate netrūko gerų emocijų. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Pivonijos seniūnijoje III Antakalnio kaime praėjusią savaitę vyko smagi šventė – netradicinio sporto čempionatas.

Šiemet ne tik sportas, bet ir pats renginys buvo labai netradicinis, mat jame panoro dalyvauti vestuvininkai.

Šis čempionatas – tai kasmetinis septintus metus organizuojamas renginys, kuriame dalyvauja ne tik šios bendruomenės nariai. Šį kartą atvyko svečiai iš Pabaisko miestelio, kurio mokykloje mokosi III Antakalnio moksleiviai.

III Antakalnio kaimo bendruomenės pirmininkė Virginija Sakalienė pasakojo, kad kasmet sporto čempionate sugalvojama naujų rungčių, o kai kurios turi jau senas tradicijas ir niekas jų nepakeičia.

Į komandas susibūrusiems čempionato dalyviams teko dalyvauti smagiose estafetėse, mėtyti sunkų aulinį batą, lipti virve, išmėginti taiklumą mėtant strėlytes, laužti ranką.

Tačiau pats svarbiausias varžybų tikslas – ne siekti sportinių aukštumų, o smagiai ir bendruomeniškai praleisti laiką.

Šiemet šventė tapo dar įsimintinesnė dėl neįtikėtinų svečių – į ją atvyko vestuvininkai – 25-erių metų bendro gyvenimo sukaktį minintys Stasė ir Virginijus Burkai su palyda.

Ukmergiškiai vėliau prisipažino ieškoję kur smagiai praleisti laiką iki šventinės vakarienės ir internete suradę informaciją apie netradicinę šventę.

Pasakojo nenusivylę – dalyvavo rungtyse, atliko vestuvininkų užduotis, vaišino kitus ir patys vaišinosi kruopų koše.

Tuo tarpu nugalėtojų taures ir medalius išdaliję šventės organizatoriai mano tradiciją tęsti ir kitąmet vėl kaimo žmones sukviesti drauge papramogauti.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų