Paminėta Lietuvos socialinių darbuotojų diena

Šventės dalyviai. Šventės dalyviai.

Rugsėjo 27-ąją, Lietuvos socialinių darbuotojų dieną, Ukmergės kultūros centre skambėjo sveikinimai rajono įstaigose dirbantiems socialiniams darbuotojams. Jiems skambėjo dainos, dėkota už gerumą bei atjautą, kiekvienam palinkėta sveikatos, kantrybės bei džiugių ir šviesių akimirkų darbe.

„Jūsų profesijos atstovams naujų iššūkių ateina su kiekviena diena. Į jūsų pečius remiasi mūsų visuomenės silpniausieji nariai: vieniši, pagyvenę, neįgalieji ir kt. O tie pečiai, kaip matau čia salėje, daugiausiai yra moteriški ir tokie trapūs. Neįtikėtina, kiek daug jūs sugebate ant jų panešti!

Ne visada įvertiname tai, ką jūs darote. Bet visomis išgalėmis stengiamės tai daryti, jus aprūpinti bei pagerbti. Noriu padėkoti visose rajono įstaigose dirbantiems socialiniams darbuotojams už praėjusius metus ir palinkėti darbe tikro nuoširdumo, profesionalumo ir draugiškų bei patikimų kolegų, o gyvenime – patiems neprarasti pusiausvyros. Taip pat nepamirškite neseniai Lietuvoje viešėjusio popiežiaus Pranciškaus pasakytų žodžių: „Kuo daugiau save dalini, tuo daugiau tavęs lieka“, – kalbėjo Ukmergės rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas.

Į šventę susirinkusius taip pat sveikino Ukmergės rajono savivaldybės tarybos nariai Romas Pivoras ir Valdas Petronis, savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėja Asta Leonavičienė, Ukmergės rajono policijos komisariato viršininkas Saulius Kazlauskas, Ukmergės Rotary klubo prezidentas Vydas Paknys.

Šventėje buvo pagerbti šiemet labiausiai nusipelnę socialiniai darbuotojai. Savivaldybės meras R. Janickas, administracijos direktorius Stasys Jackūnas bei administracijos direktoriaus pavaduotoja Agnė Balčiūnienė juos apdovanojo padėkos raštais ir gėlėmis.

Ukmergės rajono savivaldybės meras R. Janickas padėkos raštais apdovanojo:

Lyduokių seniūnijos specialistę Kristiną Vabolienę;

Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centro socialines darbuotojas: Dovilę Kuliešę, Liną Palčinskienę, Agnę Čekuolienę,

Pagalbos į namus ir Integralios pagalbos skyrių vedėją Miglę Kačinskienę, Paramos šeimai skyriaus vedėją Miglę Juknytę, socialinio darbuotojo padėjėją Aldoną Bakanauskienę;

Ukmergės globos centro vyresniąją socialinę darbuotoją Eglę Kuznecovienę, socialinio darbuotojo padėjėjas Viliją Klimavičienę ir Gražiną Gribulienę;

Jasiuliškių socialinės globos namų socialines darbuotojas Vidą Olšauskienę ir Reginą Mulevičienę, užimtumo specialistę Vitaliją Žvinienę, socialinio darbuotojo padėjėją Ingą Girnienę.

Tradiciškai vieną iš geriausiai rajone dirbančių socialinių darbuotojų apdovanojo ir Rotary Ukmergės klubas. Jų nominante tapo VšĮ Ukmergės ligoninės socialinė darbuotoja Rimantė Markauskienė.

Daiva ZIMBLIENĖ

Rajono savivaldybės atstovė spaudai

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų