Ukmergiškius vaišino tortu

Padėka ukmergiškiams – tortas. Padėka ukmergiškiams – tortas.

Atėję į „Maximos“ parduotuvę Žiedo gatvėje jos pirkėjai penktadienį galėjo nemokamai pasivaišinti tortu. Tai buvo šios įmonės padėka.

Ukmergėje „Maximos“ įmonė padėkojo ir vietiniams gamintojams, kurių produkcija prekiauja jos tinklo parduotuvės.

Tortai buvo įspūdingi. Jie dengė prie parduotuvės išrikiuotus stalus ir kiekvienas jų svėrė daugiau nei 40 kg. Aštuonių tortų ukmergiškių vaišėms pakako.

Parduotuvėje pirkėjų dar laukė po vieną eurą kainuojančių maisto bei buities prekių paketai. Šių buvo visą savaitgalį.

Tortais savo klientus vaišino parduotuvės darbuotojos ir net pati „Maximos“ įmonės generalinė direktorė Kristina Meidė. Ji padėkojo ir pirkėjams, ir vietiniams gamintojams, kurių produkcija prekiauja ne tik Ukmergės, bet ir didžioji dalis „Maximos“ tinklo parduotuvių. Pasak įmonės vadovės, ji spėjo įsitikinti, jog pirkėjai gana gerai vertina ukmergiškių gaminius.

Su šių produktų gamintojais – UAB „Ukmergės duona“, UAB „Zujų paukštynas“, savo padalinį Ukmergėje turinčia pieno perdirbimo įmone „Rokiškio sūris“ bei ukmergiškiu bitininku L. Kazėnu – „Maximos“ generalinė direktorė susitiko Ukmergės kraštotyros muziejaus salėje. Ji įteikė jiems „Ačiū“ turo suvenyrus bei aptarė tolimesnio bendradarbiavimo perspektyvas.

Susitikime dalyvavo ir rajono meras Rolandas Janickas. Svečiams jis priminė, jog beveik Lietuvos centre, keturių kelių sankryžoje, esantis mūsų miestas yra gana palankus prekybai – į parduotuves Ukmergėje užeina ne tik jos gyventojai, bet ir pro šalį pravažiuojantys keleiviai.

O vietiniams gamintojams Ukmergės meras palinkėjo nepaleisti iš rankų rinkos ir plėsti ją savo gaminių asortimentais bei jų kokybe. „Mums yra svarbi kiekviena – ir jūsų, ir kitų investuotojų – kuriama darbo vieta“, – pabrėžė jis.

Ukmergė buvo septinta „Maximos“ padėkos stotelė. Ji jau aplankė Anykščius, Visaginą, Kėdainius, Marijampolę, Druskininkus, Radviliškį. Žada aplankyti visą Lietuvą.

Lietuvoje ši įmonė turi daugiau nei pustrečio šimto parduotuvių.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+5 # Vergove 2019-11-21 03:07
Ten o ne maxima su direktore priesaky
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų