×

Pranešimas

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/25569

Gimnazistams iškilmingai įteikti brandos atestatai

Dainiaus Vyto nuotr. Brandos atestatų įteikimo šventėje. Dainiaus Vyto nuotr. Brandos atestatų įteikimo šventėje.

Abiturientams šios dienos ypatingos – jiems įteikiami brandos atestatai.

Iškilmingose šventėse praėjusią savaitę atestatai įteikti Ukmergės Antano Smetonos ir Jono Basanavičiaus gimnazijas baigusiems moksleiviams. Abi šventės vyko kultūros centre.

Antano Smetonos gimnazijos istorijoje brandos atestatų įteikimo šventė buvo 99-oji. Net penki abiturientai sužibo valstybiniuose brandos egzaminuose ir susižėrė daugiausia rajone – 7 šimtukus.

Kamilė Kuolinytė 100-o balų įvertinimą gavo už anglų kalbos ir biologijos žinias, Ernestas Pučinskas – už anglų kalbos ir matematikos žinias, Tauras Žemaitis – už anglų kalbos žinias, Šarūnas Žintelis – už anglų kalbos žinias, Kotryna Diliūnaitė – už rusų kalbos žinias.

Jono Basanavičiaus gimnazija į gyvenimą išleido 79-ąją abiturientų laidą.  Dviejų šios gimnazijos auklėtinių rezultatai įvertinti šimtukais.

Jogintas Varanavičius tokį įvertinimą gavo už fizikos žinias, Pijus Tiškevičius 100-o balų įvertinimą gavo už anglų kalbos žinias.

Abiturientus, jų tėvus ir mokytojus pasveikino Ukmergės rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas ir administracijos direktorius Darius Varnas.

Renginių metu visiems aukštų rezultatų pasiekusiems moksleiviams įteikti padėkos raštai, simbolinės dovanos ir savivaldybės Gabių vaikų ir jaunimo rėmimo fondo įsteigti piniginiai prizai. Po du šimtukus gavusiesiems skirta po 150 Eur, o po šimtuką gavusiesiems –  po 100 Eur.

Net dviem šimtukais šiemet didžiuojasi Siesikų gimnazija. 

Abu jie priklauso abiturientui Ugnius Stašaičiui. Aukščiausiais balais įvertintos per matematikos ir anglų kalbos egzaminus parodytos jo žinios.

Siesikų, Taujėnų ir Želvos gimnazijose brandos atestatų įteikimo šventės įvyko jau anksčiau – liepos viduryje.

UŽ inf.

Paveikslėlių galerija

{gallery}25569{/gallery}
Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # Ona 2022-08-01 06:50
O replika nieko neiteike? Replikos baigesi?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų