Slidžiuose keliuose – pirmosios nelaimės

Dėl slidžių kelių savaitgalį rajone neišvengta nelaimių. Viena jų nutiko kelyje A6 Kaunas–Zarasai–Daugpilis, ties „Dukstynos“ sodų bendrija: automobilis „Nissan Almera“ apsivertė ant stogo.

Nutikimas įvyko sekmadienio rytą, šiek tiek po aštuonių. Tuo pat metu visai šalia nuo važiuojamosios kelio dalies nuslydo ir į griovį nuvažiavo dar viena transporto priemonė, matyt, bandant išvengti susidūrimo su „Nissan“.

Pastarojo automobilio vairuotojas, policijos teigimu, jo nesuvaldė dėl slidaus kelio. Mašina nuslydo ir apsivertė, į šalis pažiro detalės, ji gerokai apgadinta.

Laimei, įvykio metu niekas iš žmonių nenukentėjo. Vairuotojas, anot policijos, buvo blaivus.

Liudininkų teigimu, tąryt kelio danga šioje vietoje buvo slidi lyg stiklas. Kadangi minėtas kelias nepriklauso miesto teritorijai, jo barstymu rūpinasi VĮ „Kelių priežiūra“ Ukmergės kelių tarnyba. Tačiau smėlio barstytuvai atvyko tik tada, kai apie nelaimę kelininkus informavo policijos pareigūnai.

Kad nebūtų daugiau susidūrimų, policininkai reguliavo eismą tol, kol nuo kelio buvo nutempta jį užtvėrusi apvirtusi mašina.

Deja, šį kelią policijos pareigūnai vadina nelaiminga vieta. Mat, sako jie, panašių nelaimių čia nutinka neretai. Ypač – žiemą, kai būna slidu, ir vairuotojai, sukdami iš čia esančio posūkio, nepristabdo.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

-6 # CATALINA BENJAMIN 2018-12-12 10:45
paskola! paskola !! paskola !!!
Ar ieškote patikimos ir akredituotos privačios paskolos bendrovės, kuri teikia paskolas visą gyvenimą. Mes siūlome visų rūšių paskolas labai greitai ir lengvai, asmeninės paskolos, automobilių paskolos, hipotekos paskolos, studentų paskolos, verslo paskolos, investicinės paskolos, skolų konsolidavimas ir daug daugiau. Ar jus bankai ir kitos finansinės institucijos atmetė? Ar jums reikia konsolidavimo paskolos ar hipotekos? Nepamirškite, kad esame čia, kad visas savo finansines problemas padarytų praeityje. Mes skolinome lėšas asmenims ir įmonėms, kuriems reikalinga finansinė parama 2%. Nr socialinio draudimo numerio reikalaujama ir kredito patikrinimas nereikalingas, 100% garantuotas. Noriu pasinaudoti šia priemone ir informuoti jus, kad mes teikiame patikimą ir palaikomą pagalbą, ir mes mielai jums pasiūlysime paskolą.
Tada atsiųskite mums el. Laišką adresu: () kreiptis dėl paskolos
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+3 # ok 2018-12-13 15:27
Ar cia kam nors naujiena,kad kelius pradeda barstyti ne ryte,,kai buna labai slidu,bet geriausiu atveju,apie pietus.Dažniausiai yra laukiama,kad galbut truputi atitirps,o ir mašinos pravažines.Nežinau,aš skaitau,kad keliai Ukmergeje yra visiškai neprižiurimi.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų