Prie Ukmergės susidūrus rusų „Hyundai“ ir lenko MAN, žuvo žmonės

Vilniaus aps. VPK nuotr. / Įvykio vietoje Vilniaus aps. VPK nuotr. / Įvykio vietoje

10.29 val. gautas pranešimas, kad kelyje, važiuojant nuo Jonavos link Ukmergės, susidūrė automobilis „Hyundai“ (pažymėtas Rusijos Federacijos valst. numeriais) ir krovininis MAN (Lenkijos Respublikos). Žuvo du iš trijų važiavusiųjų lengvuoju automobiliu.

Dar du juo važiavę asmenys PGT pareigūnų buvo ištraukti iš sudaužyto „Hyundai“ ir be sąmonės, sunkios būklės, nuvežti į ligoninę.

Sunkvežimio vairuotojas (gim. 1955 m.) patyrė kojos traumą. Netrukus mirė, nors ir reanimuojamas, dar vienas lengvuoju automobiliu važiavęs asmuo.

Pirminiais duomenimis, transporto priemonės dvipusio eismo užmiesčio kelyje be skiriamosios juostos susidūrė kaktomuša. Lengvasis automobilis – visiškai suknežintas.

Tuo metu sunkvežimio po susidūrimo vairuotojui taip pat nepavyko suvaldyti – jis vertėsi pakelės griovyje ant šono. 15min fotoreporteris Erikas Ovčarenko per pietus pranešė, kad iki šiol avarijos vietoje uždarytas eismas.

Transportas nukreipiamas aplinkkeliu, srautus reguliuoja pareigūnai. Susidūrimas įvyko maždaug 10 kilometrų nuo Ukmergės, netoli tos vietos, kur kelyje Jonava–Ukmergės į sankryža su keliais į Deltuvos ir Dainavos gyvenvietes.

Pirminiais duomenimis, avarija galėjo įvykti į priešpriešinio eismo juostą išvažiavus būtent lengvojo automobilio „Hyundai“ vairuotojui. Teigiama, kad sunkvežimio MAN vairuotojas paskutiniu momentu dar bandė trauktis kuo arčiau savo dešiniojo kelkraščio, tačiau siaurame kelyje ir esant nemažam greičiui išvengti kaktomušos buvo sudėtinga.

Neoficialiais duomenimis, ir trečiojo „Hyundai“ keleivio sveikatos būklė yra kritinė, medikai kiekvieną minutę kovoja dėl jo gyvybės.

www.15min.lt

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų