Namas degė atvira liepsna. Gedimino Nemunaičio ir Vaidotės Šantarienės nuotr. Namas degė atvira liepsna. Gedimino Nemunaičio ir Vaidotės Šantarienės nuotr.

Ankstų ketvirtadienio rytą net keli ugniagesių gelbėtojų ekipažai skubėjo į Užupio mikrorajoną. Netoli šiuo metu remontuojamos parduotuvės „Iki“, Kreivojoje gatvėje, esančioje tarp Vilniaus ir Miškų gatvių, degė namas.

Pranešimas apie kilusį gaisrą gautas prieš aštuntą valandą. Į įvykio vietą išskubėjo trys ugniagesių automobiliai. Atvykus pastatas degė atvira liepsna.

Taip pat išsiųstas greitosios medicinos pagalbos automobilis. Kilus nelaimei name žmonių nebuvo, tad medikų pagalbos niekam neprireikė.

Šis greičiau landynę, o ne namus primenantis būstas, pasakojo kaimynai, dega nebe pirmą kartą. Žmonės pamena, kad anksčiau čia gaisrų buvo kilę mažiausiai du kartus. Namo savininkas čia negyvena, kalbama, kad jis jau senokai išvykęs gydytis į kitą miestą.

Paskutinis pranešimas priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje buvo gautas praėjusių metų gruodį. Tuomet namo viduje degė šiukšlės. Landyne paverstas namas jau tada buvo gerokai apdegęs, pusė jo visiškai negyvenama.

Šį negyvenamą būstą pamėgę valkataujantys asmenys, ukmergiškių dažnai matomi „šluojantys“ prie „Pivonijos“ parduotuvės ir kitose aikštelėse pastatytus atliekų konteinerius. Jie ir apsistodavo apleistame name. Deja, dažna viešnia šioje draugijoje – ir asocialų gyvenimo būdą pasirinkusi namo šeimininko duktė.

Kad užgesintų pastatą, ugniagesiams teko darbuotis apie valandą. Aiškinamasi, kodėl šį kartą čia kilo gaisras.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų