Degė butas, ūkinis pastatas, suodžiai kamine

Gaisras Vepriuose.  Ukmergės PGT nuotr. Gaisras Vepriuose. Ukmergės PGT nuotr.

Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba informavo apie praėjusią savaitę kilusius gaisrus ir atliktus gelbėjimo darbus.

Kovo 10 d., apie 13 val., gautas pranešimas, kad Veprių miestelyje, Pergalės gatvėje, daugiabučio namo trečiame aukšte dega trijų kambarių butas.

Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba skelbia, kad, jiems atvykus, butas degė atvira liepsna. Išdegė virtuvės patalpos, išardytos medinės lubos ir 5 kvadratiniai metrai medinių grindų. Iš buto išnešti du dujų balionai. Šeimininkas galimai apsinuodijo dūmais ir buvo išvežtas į ligoninę. Skelbiama, kad dūmų detektorius patalpose suveikė.

Kovo 11-ąją Taujėnų miestelyje, Mūšos gatvėje, degė  mūrinis ūkinis pastatas, esantis 10 metrų atstumu nuo gyvenamojo namo. Pastatas, prie kurio buvo priblokuota medinė malkinė, degė atvira liepsna. Sudegė malkinė ir pusė stogo, apdegė apie 10 kubinių metrų malkų.

Kovo 8 d. gautas pranešimas, kad Deltuvos seniūnijos Viliukų kaime pastebėtas gaisras dviejų aukštų medinio namo palėpėje. Pranešėja informavo, kad ji pati iš namo išėjo, o daugiau žmonių viduje nėra. Atvykus ugniagesiams, name jautėsi degėsių kvapas, uždūminimo nebuvo. Nustatyta, kad dūmtraukyje degė suodžiai. Dūmų detektoriai name neįrengti.        

Kovo 7 d. pranešta, kad Deltuvos seniūnijos Užuraisčio kaime gyvenantis pensininkas yra savo name, bet durų neatidaro.

Vyro pasigedę kaimynai įtarė, kad jam sutriko sveikata. Ugniagesiai atidarė namo duris, įleido policijos pareigūnus ir medikus. Viduje šeimininkas rastas negyvas.

Kovo 11 d. greitosios medicinos pagalbos tarnybai vykstant į iškvietimą Žemaitkiemio seniūnijos Martnonių kaime, užklimpo jų automobilis. Atvykę gelbėtojai užklimpusį greitosios pagalbos automobilį ištraukė.

Jau rašėme, kad praėjusią savaitę, kovo 7-ąją, buvo ir dar vienas įvykis – Pivonijos seniūnijos Vileikių kaime rastas sprogmuo.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų