Ukmergiškis išradingai slėpė naminę

Ukmergiškis išradingai slėpė naminę Ukmergiškis išradingai slėpė naminę

Broga – po laiptais, o naminė degtinė – grūdų talpyklose ir triušių narve. Tai slėptuvės, kurias vakar aptiko Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai. Turėdami informacijos, kad 47-erių metų Ukmergės gyventojas gamina naminę degtinę, policijos pareigūnai vakar apsilankė jo namuose.

Nors iš pirmo žvilgsnio namuose nebuvo jokių įtartinų daiktų, pareigūnams sukėlė įtarimų viena laiptų pakopa. Patikrinus, paaiškėjo, kad po jais įrengta slėptuvė. Atvėrus ją, rasti du bidonai su broga, iš viso 60 litrų. Atidžiau apžiūrėjus visą sodybą, ūkiniame pastate rastas aparatas naminei degtinei gaminti. Jau pagamintą naminę degtinę ukmergiškis slėpė triušių narve ir grūdų talpykloje. Iš viso rasta ir paimta 17,5 l skaidraus skysčio, turinčio specifinį alkoholio kvapą.

Ukmergės rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR baudžiamojo kodekso 201 str. dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo. Padaręs tokį nusikaltimą asmuo yra baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Į policijos akiratį ukmergiškis pateko nebe pirmą kartą. Prieš metus už naminės degtinės laikymą jis buvo baustas administracine tvarka.

 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų