Prarado didžiulę pinigų sumą

Eurai. Gedimino Nemunaičio nuotr. Eurai. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Spalio 29 d. apgavikų auka tapo 68 metų ukmergiškė.

Apie 11 val. į laidinį telefoną jai paskambino moteris. Prisistatė drauge ir papasakojo, kad ėjo per gatvę kalbėdama telefonu. Gatve esą važiavo automobilis, kurio vairuotojas, norėdamas išvengti susidūrimo, staiga pasuko vairą ir kažkur atsitrenkė.

Įvykio metu jai lūžo ranka, o to automobilio vairuotojas patyrė galvos traumą, jam lūžo kaukolės kaulai, reikalinga operacija.

„Draugė“ tikino neva ji ėjusi ne per perėją, todėl yra kalta, dėl to negalima kreiptis į policiją, reikia pinigų duoti daktarams ir vairuotojo sūnui, jog jis nesikreiptų į policiją.

Patiklią ukmergiškę ši pasaka įtikino. Jau kitą dieną į nurodytą „Swed bank“, AB sąskaitą ji pervedė 3190 eurų.

Vėliau „draugė“ paskambino ir paprašė dar pinigų. Apie 21.30 val. pas moterį į namus atėjo nepažįstamas vyras, kuriam ji padavė dar 2000 eurų.

Spalio 31-osios rytą moteris paskambino draugei pati, pasiteiravo, kaip ji laikosi, ir suprato, jog buvo apgauta sukčių. Draugės patarta kreipėsi į policiją.

Ukmergiškei padaryta 5190 eurų žala.

„Sukčiams vis dar pavyksta surasti aukų. Primename, kad sulaukus nepažįstamų asmenų skambučių prašant pinigų, geriausia pasistengti nutraukti pokalbį. Tuomet patys susisiekite su artimaisiais, paklauskite, ar jiems viskas gerai. Visuomet sulaukus tokio skambučio patartina skambinti policijai bendruoju pagalbos numeriu 112. Vyresnio amžiaus žmonių artimiesiems patariama įspėti savo giminaičius apie galimus sukčių skambučius“, – informuoja rajono policijos komisariatas.

PK inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų