Prie kavinės kilo muštynės

Savaitgalį, naktį į gegužės 13-ąją, kilo muštynės miesto centre, šalia vienos iš Kauno gatvėje esančių kavinių.

Policijos suvestinėje šis įvykis užregistruotas apie 2 val. 20 min. Pranešta, kad nepažįstamų asmenų grupė sumušė tris vyriškius, gim. 1992, 1990 ir 1994 m.

Policijos komisariato Reagavimo skyriaus viršininkas Vladas Butkus patvirtino, kad incidentas kilo prie minėtoje gatvėje esančios kone pernakt dirbančios piliečių iš Pakistano atidarytos kavinės „Radžos pica“. Policijoje pranešimų, susijusių su būtent šia vieta, gaunama neretai. Ypač savaitgaliais, kai įstaiga dirba gerokai ilgiau nei įprastai.

V. Butkus kavinę vadina problemine vieta. „Prieš tai pareigūnams dėl panašių įvykių tekdavo dažnai skubėti į „Piliakalnio“ kavinę. Dabar, kai atsidarė ši, važiuojam čia. Tokie incidentai neatsiejami nuo bet kokios naktinės įstaigos“, – sakė jis.

Policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)

Komentarai  

0 # Plyses bugnelis 2018-05-30 23:12
Tai atimkit alkoholio licenzija. Ar cia daug proto reikia?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų