Vandalai nusiaubė medicinos punktą

Savaitgalį vandalai siautėjo Petronių kaime. Grupės asmenų įvykdytą nusikaltimą tiria policija.

Incidentas šiame Siesikų seniūnijos kaime nutiko šeštadienį. Buvo įsilaužta į seniūnijai priklausantį pastatą, kuriame – buvusios Petronių mokyklos patalpos, taip pat – po tuo pačiu stogu esantis Vlado Šlaito viešosios bibliotekos Petronių kaimo padalinys. Čia veikia ir Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro Petronių medicinos punktas.

Jis labiausiai ir buvo nuniokotas chuliganų. Į patalpas jie pateko išdaužę pastato pirmo aukšto langą ir išlaužę medicinos punkto duris. Po įsilaužimo čia ne tik rasti išmėtyti daiktai. Išneštas gesintuvas, pasigesta kraujo spaudimo matavimo aparato. Įsilaužėliams prisireikė ir termometro, žirklių, švirkštų, bintų – ką rado, tą ir nešėsi.

„Kliuvo“ ir mokyklos, kuri nebeveikia, durims – kelerios jų taip pat buvo išlaužtos. Bibliotekon patekti nepavyko – ją saugančių grotų vandalai neįveikė.

Policija netrukus nustatė asmenis, galimai įvykdžiusius šį nusikaltimą. Jų – ne vienas. Tai – jauno amžiaus asmenys, tarp kurių yra ir vietinių, šio kaimo, gyventojų. Rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės įsibraunant į patalpas.

Petroniškiai pasakojo, kad panašių incidentų kaime pasitaiko. Minėto pastato su keliomis įstaigomis, esančio nuošalesnėje vietoje, prieigos – jaunimo mėgstama susibūrimo vieta. Kai kurie į buvusios mokyklos aikštelę, anot vietinių gyventojų, susirenka pasportuoti. Deja, atsiranda ir tokių, kurie mėgsta ieškoti kriminalais pasibaigiančių nuotykių...

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Daugiau šioje kategorijoje:

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų