Sekmadienį apie 11 val. policijoje gautas pranešimas apie tai, kad apvogtas Ukmergėje, V. Kudirkos gatvėje, esantis butas. Iš jo dingo įvairūs auksiniai papuošalai bei pinigai. Žala tikslinama.

Tai anaiptol ne pirma tokia vagystė pastarosiomis savaitėmis.

Lapkričio mėnesį Ukmergės rajone ir mieste buvo apvogti dar penki butai. Vagys apšvarino butus, esančius mieste S. Daukanto, A. Smetonos ir Vasario 16-osios gatvėse bei Želvoje ir Šventupėje.

Bendri vagysčių bruožai – visi apvogti butai yra pirmame aukšte, o vagys į vidų pateko pro langus arba balkonų duris. Gyventojų patirta žala yra nuo 300 iki 2 000 eurų.

Iš buto, esančio Šventupėje, nieko nepavogta, spėjama, kad vagys išsigando suveikusios signalizacijos.

Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai prašo gyventojus nelikti abejingus ir pastebėjus ką nors įtartina informuoti policiją.

Patariama atkreipti dėmesį į nematytus įtartinus asmenis, pasižymėti automobilio markę ir valstybinius numerius, atkreipti dėmesį ar automobilio priekiniai ir galiniai numeriai yra vienodi. Jeigu kyla net mažiausi įtarimai, policijai apie tai pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Policija pataria, kaip apsisaugoti nuo vagių.

Pasidomėkite durų apsaugos naujovėmis.

Užrakinkite duris visais užraktais. Tą daryti rekomenduojama ir tuomet, kai vos porai minučių išeinama išnešti šiukšlių.

Net ir gyvenant ne pirmajame daugiabučio namo aukšte, rekomenduojama sandariai uždaryti langus, balkono duris.

Pasirūpinkite telefoniniu užraktu laiptinėse. Taip labiau pavyks išvengti nepažįstamųjų apsilankymų.

Susitarkite su patikimais kaimynais, kad, reikalui esant, jie galėtų pasaugoti namus, išimti spaudą iš pašto dėžutės. Būkite pasiruošę pasaugoti ir kaimynų namus.

Bute ar gyvenamajame name įsirenkite apsaugos signalizaciją.

Apsidrauskite namų turtą draudimo bendrovėje.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # apodenowilor 2020-01-04 04:43
Amoxicillin: http://mewkid.net/who-is-xandra/ Amoxicillin Online mlt.mbmg.ukzinios.lt.jtr.rg http://mewkid.net/who-is-xandra/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Daugiau šioje kategorijoje:

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų