Greiti kreditai visą parą – pigu ir patogu!

Greiti kreditai visą parą – pigu ir patogu! Greiti kreditai visą parą – pigu ir patogu!

Greiti kreditai gelbsti ne vieną žmogų. Staiga pritrūkus pinigų, bene patogiausias būdas jų gauti yra greitųjų kreditų įmonės. Tokios įmonės šiandien yra ypač išpopuliarėjusios ir jų paslaugomis naudojasi be galo daug žmonių Lietuvoje. Reiškia, yra didelė to paklausa.

Tačiau, didelė paklausa nereiškia, kad visi yra įsiskolinę ir visiems nuolat trūksta pinigų. Kartais greitieji kreditai imami visai ne dėl to, kad trūksta pinigų maistui ar mokesčiams sumokėti, bet tiesiog yra ir kitų panaudojimo tikslų – kaip atostogos, įvairūs nebūtini pirkiniai. Žmonės ima greituosius kreditus ir tokiems dalykams ir tai nereiškia, kad jiems nuolat trūksta pinigų. Tiesiog tai yra greitas ir pigus būdas pasiskolinti pinigų nė draugams to nežinant.

Kodėl greitieji kreditai yra tokie populiarūs? Na, vienas galimų atsakymų slypi pačiame klausime. Tai yra, dėl to, jog jie yra greiti. Taip taip, paprastas kreditas dažniausiai išduodamas vos per 15 minučių nuo paraiškos pateikimo. Net jei skolintumėtės iš geriausio draugo, turbūt užtruktumėte ilgiau. Štai čia gludi dar vienas privalumas. Skolindamiesi iš greitųjų kreditų įmonių, išliekate nežinomas. Tai yra, jūsų neteisia draugo žvilgsnis ir jums nereikia nuleisti žemyn akių iš gėdos, kad turite skolintis pinigus. Be to, skolinantis iš draugų, neretai galima susigadinti ir santykius. O greitųjų kreditų įmonės apie jums nepraneš nei jūsų draugams nei giminaičiams. Jei jau to nusipelnysite, galite būti perduotas skolų išieškojimo įmonėj, tačiau tai jau kritinis atvejis ir to reiktų vengti.

Greitųjų kreditų privalumas yra ir tas, kad jie išduodami visą parą. Taigi, jei tik turite interneto ryšį, galite bet kuriuo paros matu gauti greitąjį kreditą ir jį panaudoti. Išėjote į vakarėlį ar restoraną ir staiga suprantate, kad neturite kuo susimokėti už vakarienę? Kai kurios kredito bendrovės siūlo gauti greitąjį kreditą išsiuntus sms žinutę. Paprasta, patogu, greita. Tad ko gi dar norėti? Ar gali būti geresnis būdas pasiskolinti pinigų taip greitai ir niekam nežinant?

Kaip gauti pigų greitąjį kreditą?

Vieną būdą, kaip gauti greitąjį kreditą jau paminėjome – tai yra sms žinutė. Tiesa, išsiuntus sms žinutę, su jumis susisieks kredito įmonės konsultantas ir aptars sąlygas. Ir jam, žinoma, reikės jūsų banko sąskaitos. Tad būtinai turite turėti elektroninės bankininkystės paskyrą. Tiesa, yra būdų gauti greitąjį kreditą ir nesinaudojant elektronine bankininkyste, tačiau tai nėra taip patogu ir greita kaip kredito paraiškos pateikimas internetu. O tai tikrai paprasta. Jums nereikia pildyti kažkokių dokumentų ar galvoti, kaip tinkamai užpildyti vieną ar kitą eilutę. Tiesiog, prisijunkite prie kreditoriaus internetinio puslapio ir užpildykite pagrindinius duomenis apie save specialioje formoje.

Kokius duomenis reikia pateikti kreditoriui? Tai įprasti duomenys, kaip vardas, pavardė, telefono numeris ar elektroninio pašto adresas. Kai kurie kreditoriai prašo ir asmens kodo, pagal kurį gali patikrinti jūsų kredito istoriją, gaunamas pajamas, finansinius įsipareigojimus. Kitiems kreditoriams tokie dalykai visai nerūpi ir jiems tereikia žinoti jūsų banko sąskaitos numerį. Dažniausiai laikomasi tokios tvarkos, kad klientas perveda kreditoriui 1 euro centą iš savo banko sąskaitos. Gavęs mokėjimą, kreditorius jau turi jūsų banko sąskaitos numerį ir jūsų tapatybės patvirtinimą. Tad nereikia nerimauti, kad kažkas bando iš jūsų nusukti tą vieną centą – tai tiesiog paprasčiausias būdas gauti tikslius duomenis.

Jei pervedėte vieną centą, jums reikės pasirinkti norimą kredito dydį ir kredito grąžinimo terminą. Tai padarę, iškart matysite, kokio dydžio palūkanas turėsite mokėti, kokie dar mokesčiai yra taikomi (jei iš viso dar tokie taikomi), taip pat ir galutinę sumą, kurią turėsite sumokėti kreditoriui. Jei tai jus tenkina ir nenorite derėtis dėl pakeitimų (kai kurios kredito įmonės leidžia koreguoti sąlygas, aptarti kitus niuansus, kurie rūpi klientui), spaudžiate varnelę, kad sutinkate su sutarties sąlygomis ir tuo, kaip bus tvarkomi jūsų asmens duomenis. Tiesa, būtinai perskaitykite sutarties sąlygas. Gali būti, kad jei norėsite pinigus grąžinti anksčiau, teks sumokėti papildomus mokesčius. Taip pat gali būti, kad netaikomas kredito įmokų mokėjimo termino pratęsimas, kas gali kai kuriems žmonės labai rūpėti. Jei su sąlygomis susipažinote ir jos jus tenkina, tęskite procedūrą. Netrukus turėtumėte į banko sąskaitą gauti norimą pinigų kiekį. Nebent, dėl kažkokių priežasčių, kredito įmonė jums kredito nesuteiks. Tačiau tai yra gana retas atvejis ir pasitaiko tik blogą kredito istoriją turintiems žmonėms ar nepasiekusiems reikiamo amžiaus, nuo kurio išduodami greitieji kreditai. Šis amžius skirtingose kreditus išduodančiose įmonėse gali skirtis net keliais metais, bet paprastai svyruoja tarp 18 ir 22 metų.

Kur ieškoti pigių greitųjų kreditų?

Ne visi greitieji kreditai yra jau tokie pigūs. Kai kuriems taikomos nemažos palūkanos, kai, pavyzdžiui, pasiskolinę 300 eurų, turėsite grąžinti 420 eurų. Toks kreditais jau gali būti laikomas ne itin pigių. Pigiausi kreditai yra tie, kuriems siūlomos įvairios akcijos. Dažnai tokios akcijos skelbiamos internetinėse reklamose, viešuosiuose autobusuose, tad jei ruošiatės pasiimti pigų greitąjį kreditą, atkreipkite į tai savo dėmesį. Taip pat nepraleiskite ir kitų pasiūlymų, gal kažką girdėjo draugai? O gal informacijos tiesiog verta paieškoti internete? Taip, greitųjų kreditorių įmonių yra be galo daug, tačiau kažkaip juk reikia išsirinkti. Pažiūrėkite, kokias sąlygas siūlo vienas ar kitas kreditorius, kokias akcijas taiko. Išsirinkite kreditorių, kurio palūkanos mažesnės. Ieškokite geriausių pasiūlymų ir jais pasinaudokite, tai padės jums nemažai sutaupyti.

Bene labiausiai žinomas pasiūlymas yra tas, kad pigūs greitieji kreditai yra nemokami. Taip, teisingai perskaitėte. Yra kreditorių, kurie savo klientams pirmuosius kreditus išduodami be jokių palūkanų. Kitaip sakant, jei pasiskolinote 300 eurų, tai 300 eurų ir grąžinsite! Na nebent dar prisidės kažkokie sutarties sudarymo mokesčiais ar kiti nedideli mokesčiai. Tad negi praeisi pro tokį pasiūlymą? Toks greitasis kreditas yra tikrai pigus ir pigesnio nė neįmanoma įsivaizduoti. Tad jei norite gauti tokį greitąjį kreditą, nedelskite ir imkitės veiksmų. Tiesa, prisiminkite, jei norėsite to paties kreditoriaus paslaugomis naudotis antrą kartą, kreditas jau bus mokamas. Taip pat pažiūrėkite ir kokio dydžio palūkanas ir kitas sąlygas siūlo kreditorius, jei manote, kad iš jo norėsite skolintis dar kartą.

Ne tokie pigūs greitieji kreditai, bet visgi su nuolaida siūlomi tada, kai palūkanoms taikoma 50 % nuolaida. Tai yra, palūkanos kreditui taikomos dvigubai mažesnės nei įprastai. Vietoj 9 procentų, gaunate 4,5 %. Tikrai verta dėmesio, tiesa? Dažnai tokios akcijos nebūna ilgalaikės, tad jei kažką panašaus užmatėte, skubėkite tuo pasinaudoti. Taip tikrai sutaupysite. Beje, jei ketinate skolintis kelis kartus, nebūtina visąlaik skolintis iš to paties kreditoriaus. Vieną kartą pasiimkite pinigus iš kreditoriaus, kuris siūlo nemokamus kreditus, o kitą kartą jau galėsite pasinaudoti kito kreditoriaus paslaugomis, kuris siūlo lygiai tą patį. Na o trečia kartą jau galėsite eiti pas kreditorių, kuris siūlo dukart mažesnių palūkanų akciją. Jei daug domėsite ir pastebėsite, kurie kreditai pigiausia, jums tikrai nebus sunku sutaupyti ne vieną dešimtį eurų.

Papildomos sąlygos skolinantis pinigų iš kreditorių

Skirtingų kreditorių siūlomos sutarties sąlygos skiriasi. Į ką reikėtų atkreipti dėmesį, skaitant sutarties dokumentą, tai papildomas sąlygas, kurių nesiūlo kitos kredito įmonės. Sąlygų gali būti įvairiausių, tačiau pakalbėkime apie tas, kurios naudingiausios klientui ir kurias iš tiesų verta išnaudoti savo labui. Skirtingi kreditoriai gali pasiūlyti įvairiausių paslaugų, kurios padės išsimokėti greitąjį kreditą, padaryti tą pigiau ar vėliau. Pasidomėkime, ką siūlo greitųjų kreditų įmonės.

Vienas iš privalumų, skolinantis pinigus iš kreditorių, yra sutarties sąlygų lankstumas. Sutarties sąlygos yra lanksčios tuomet kai, pavyzdžiui, leidžiama atidėti įmokas ar grąžinti kreditą anksčiau, o galbūt ir padidinti kreditą. Tačiau apie kiekvieną jų – atskirai.

Kai kurie kreditoriai leidžia atidėti įmokas mėnesiu ar dviem. Tai yra, jei mėnesio gale matote, jog nesukrapštysite pinigų įmokos sumokėjimui, kreipkitės į savo kreditorių ir prašykite įmokos atidėjimo. Dažniausiai tai daromos prisijungus prie savo paskyros kreditoriaus svetainėje. Paprastai, jei tokia sąlyga išvis galima, kredito įmokos atidėjimo patvirtinimas ateina per keliolika minučių. Tačiau, jei atidėjote įmoką, nereiškia, kad atidėjote ir palūkanas ir jums nereikės nieko mokėti. Už tą mėnesį jums bus paskaičiuotos palūkanos ir jas vis tiek reikės sumokėti. Taigi, privalumas tame, kad tą mėnesį mokamos įmokos dydis bus mažesnis.

Kai kurie kreditoriai leidžia grąžinti kreditą anksčiau, nemokant jokių papildomų mokesčių. Taigi, jei matote, kad pinigų prikaupėte pakankamai ir jums nėra prasmės laikyti tą greitąjį kreditą ir norisi greičiau atsikratyti finansinių įsipareigojimų, kreipkitės į kreditorių ir grąžinkite pinigus anksčiau nei grąžinimo terminas. Tuomet jums nebereikės mokėti palūkanų už visą laikotarpį. Sumokėti palūkanas tik už tą laiką, kol turėjote pasiėmęs greitąjį kreditą. Tiesa, ne visi kreditoriai taiko tokias sąlygas, tad pirma pasidomėkite, ar kredito grąžinimas anksčiau termino jums nekainuos daug pinigų.

Yra kreditorių, kurie sutinka paskolinti papildomą kreditą. Tai yra, jei laikui bėgant manote, kad jums turimo kredito neužteks, kreipkitės į kreditorių ir pateikite paraišką papildomam kreditui gauti. Tuomet sudaroma nauja sutartis ir kredito skirtumas pervedamas į jūsų sąskaitą. Turite pasiėmęs vieną kreditą ir jam taikoma tik viena sutartis. Be to, jei nespėjate kredito grąžinti laiku, galite prašyti grąžinimo termino pratęsimo. Tai gali būti mokamas, bet taip pat gali ir nieko nekainuoti – tai visiškai priklauso nuo kreditoriaus teikiamų paslaugų ir kiekvienas kreditorius turi savo sąlygas, kurias siūlo klientams. Jei jos jūsų netenkina, kreipkitės į kitą kreditorių, tačiau tą padarykite dar prieš pasiimdami kreditą.

Niekada nepamirškite, kad greitojo kredito skolinimasis yra finansinis įsipareigojimas ir didelė atsakomybė. Nors pigūs greitieji kreditai ir skamba patraukliai, tačiau tai yra pinigų skolinimasis ir tą daryti reikia atsargiai viską gerai apgalvojus, pasvėrus ir įvertinus. Jei jau imate kreditą, turite būti užtikrinti, kad iki grąžinimo termino uždirbsite tiek pinigų, kad galėsite viską grąžinti kreditoriui. Jei nesate užtikrinti – ieškokite kitų būdų pinigams gauti, nes įsiskolinimas kreditoriui sugadins jūsų kredito istoriją ir kitą kartą, kai norėsite pasinaudoti greitųjų kreditų įmonių paslaugomis, gali kilti keblumų. Tad apsvarstykite savo galimybes, prisiimkite atsakomybę ir elkitės protingai.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # Silvija 2017-09-29 11:56
Na antraštė straipsnio skamba nelabai kaip. Nematau būtinybės teikti kreditus visą parą... O tas teikimas visą parą extra atvejais turbūt ir kainuoja nemažai. O dar žmonės dažnai ir nepaskaito papildomų sąlygų kurios ne vienam apkartina finansinę situaciją. Žinoma skolintis teko ir mums, bet apgalvojant, pasitariant ir jokių problemų. Skolinomės iš http://kku.lt/naudinga/kreditai/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Janae Willis 2018-09-22 19:21
Esame "Rocket Loans Company". Mes esame gerbiami, teisėti ir akredituotas skolintojas. Mes suteikiame visų rūšių paskolą labai greitai ir lengvai, asmeninės paskolos, automobilių paskolos, būsto paskolos, studentų paskolos, verslo paskolos, Inventor paskolos, skolų konsolidavimas. tt Nr socialinio draudimo numeris reikalaujama ir nereikia kredito patikrinimo, 100% garantuotas. Taigi aplankykite "Rocket Loans" el. Paštą:
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Remigijus iš Kreting 2019-01-03 00:31
„Galėjau nusipirkti“ sunkvežimis su paskola, gauta iš theodore jameson. taip pat naudinga susisiekti su juo dėl paskolos. jo tiesioginis el. laiškas yra:

Remigijus iš Kretingos, Lietuva
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Viktorija 2019-11-09 03:12
:-)
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Viktorija Kozlova 2019-11-09 03:14
kaip pasiskolinti pinigu jai jau turi skolu anstoliam?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Viktorija Kozlova 2019-11-09 03:15
;-)
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Viktorija Kozlova 2019-11-09 03:17
kiek galima pasiskolint pinigu jai jau esi nemazai skolingas anstoliems ir sodrai?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų