Stiliaus patarimai kaip derinti Nike batus

Nike kedai yra klasika, o šiuolaikinės tendencijos išties nepaliauja stebinti tų, kurie buvo giliai įsitikinę, jog tokie prekiniai ženklai kaip Nike gamina sportinę avalynę tinkančią tik į sporto salę ar dviračių taką. Tad platus pasirinkimas Nike avalynės, modelių įvairovė verčia susimąstyti kaip dėvėti skirtingus batus, kaip juos derinti prie kasdieninės, darbo ar laisvalaikio aprangos.

Šiandien norime pasidalinti keliais praktiškais patarimais vyrams kaip derinti Nike batus prie aprangos ir į ką atkreipti dėmesį kuriant savo aprangos derinius.

Nike Air Max

Tai ko gero šiuo metu populiariausi Nike batai, kurių iš šlovės olimpo dar ilgai nepavyks išstumti jokiems kitiems bateliams. Patogūs, stilingi ir išraiškingi – būtent tokie yra Airb Max. Būtent dėl to, pasirinkus Air Max, jie automatiškai tampa aprangos derinio pagrindiniu tašku, todėl reikia leisti jiems „vadovauti“.

Prie Air Max puikiai dera šiek tiek nuskalbti džinsai, kurių ilgis yra iki kulkšniukų. Jei džinsai ilgesni – atraitykite. Svarbiausia, jog bateliai nepasislėptų po kelnių klostėmis, o kaip tik būtų matomi. Prie džinsų rinkitės paprastus baltus marškinėlius, o vėsesniam vakarui šviesų džemperį ar marškinius. Laisvam, sportiškam įvaizdžiui tiks kuprinė, kurios spalva turėtų atitikti Nike Air Max vyraujančias spalvas.

Nike Jordan

Ryškumu išsiskiriantys Nike Jordan batai bei panašaus stiliaus Double Team derinami atsižvelgiant į spalvas. Ryškūs Nike Jordan batai bei apskritai bet kurie ryškesnių spalvų Nike batai, gali paversti jus velykiniu margučiu, jei tinkamai nesuderinsite spalvų.

Pavyzdžiui, tipinė oranžinė Nike Jordan batelių spalva yra ryški ir dominuojanti. Prie jos idealiai tinka juodos kelnės ar džinsai. Galutinai sukurti įvaizdį padėtų tokios pat spalvos lengvas džemperis, tačiau puikiai tiks ir paprasti balti marškinėliai.

Universalūs patarimai pasirinkusiems Nike batus

Tinkamai prižiūrėkite Nike batus ir jie bus puošnus aprangos akcentas. Dėl to geriausia rinktis siauresnio stiliaus kelnes, kurių ilgis iki kulkšniukų. Jei kelnės, pvz., džinsai ilgesni, juos galima tiesiog šiek tiek atraityti.

Jei batų spalva ryški, derink spalvą prie viršutinės dalies drabužių, pavyzdžiui marškinėlių, džemperio, striukės ar kepurės.

Laikykis trijų spalvų taisyklės derinant aprangos detales. Kuo mažiau ryškių spalvų, tuo solidžiau atrodys apranga ir net ryškiausi Nike kedai.

Iš tiesų Nike yra itin universalų ir derantys prie įvairių aprangos detalių. Išbandykite naujus įvaizdžius, nebijokite eksperimentuoti!

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų