Marškiniai moterims bei vyrams: kokius pirkti, kad būtumėte stilingi?

Galbūt tarp moterų marškiniai ir nėra tokie populiarūs, kiek jais domisi vyriškoji auditorija, tačiau tai tampa puikiu pasirinkimu, kai reikia praktiško drabužio. Taigi, dėl šios ir įvairių kitų priežasčių vertinant matyti, tiek moteriški, tiek vyriški marškiniai yra mėgiama spirginys. Na, o šis tekstas bus skirtas visiems, kurie ne tik mėgsta marškinius, bet ir nori atrodyti stilingai. Tad pats metas sužinoti, kokius marškinius turėtumėte įsigyti.

Ko reikia, kad atrodytumėte stilingi? Žinoma, ko gero, būtų galima išvardinti nemažai akcentų, tačiau nesunku pastebėti, kad ypač stilingą įvaizdį susikurti lengva yra tada, kai perkami naujausias tendencijas atitinkantys drabužiai. Ne išimtis ir marškiniai. Kalbant apie tai, kokie moteriški ar vyriški marškiniai bus madingiausi 2021 – aisiais, norisi išskirti tris svarbiausias grupes. Jei moteriški ar vyriški marškiniai jums yra reikalingi tam, kad susikurtumėte klasikinį, verslo ar darbo pakalbiui tinkantį įvaizdį, tokiu atveju verta investuoti į vienspalvius, smėlio, baltos, juodos ar tamsiai mėlynos spalvos marškinius. Jei naujų marškinių ieškote 2021 – ųjų metų pavasario ar vasaros atostogoms, tai, vargu, ar rasite taiklesnį pasirinkimą nei tropikų gamtos motyvais iliustruotu marškiniais (taip, toks drabužis, nepaisant itin didelio populiarumo pastaraisiais metais vis dar  bus madingas ir 2021 – aisiais). Ir vieneriais tokio stiliaus marškiniais apsiriboti tikrai neverta – kuo daugiau jų įsigysite, tuo lengviau bus sukurti itin nuotaikingus bei žaismingus įvaizdžius, kurie garantuos puikią nuotaiką visų atostogų metu. Na, o tuo atveju, jeigu marškinius norite įsigyti tam, kad galėtumėte dėvėti tiesiog laisvalaikiu, puikiai tiks marginti įvairiais raštais, ornamentais.

Sekantieji naujausias tendencijas, turėtų nepamiršti ir dar vienos aplinkybės – 2021 – aisiais bus siūloma tikti pirmenybę blizgiems marškiniams. Žinoma, mes tikrai nesiūlome apsirengus blizgaisi marškiniais rengti disco stiliaus vakarėlio (nors toks apdaras tokiai progai tiktų tiesiog idealiai), tačiau, jei manote, kad toks variantas jums būtų šiek tiek per drąsus, galite rinktis ir kuklesnį: vienspalvius marškinius, dekoruotus blizgiomis sagomis, kniedėmis ar užtrauktukais.

Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad audinys, iš kurio pasiūti marškiniai, yra dar vienas rodiklis, pagal kurį taip pat galime spręsti, kam teikti pirmenybę, jei norime atrodyti stilingi. Vis dėlto, laukia ypač gera žinia visų, kurie mėgsta pasirinkimo laisvę – šiuo klausimu 2021 – aisiais jūsų nelauks jokie apribojimai. Tendencijos neskelbia, kad norėdami atrodyti itin stilingai, turėtumėte teikti pirmenybę iš kokios nors medžiagoms pasiūtiems moteriškiems ar vyriškiems marškiniams – tiesiog rinkitės sau labiausiai patinkančius, nekreipdami dėmesio į tai, iš ko jie pasiūti. Kita vertus, nereiki pamiršti, kad iš skirtingų audinių pasiūti marškiniai pasižymi ir tam tikromis savybėmis. Štai, pavyzdžiui, pasiūti iš medvilnės ar lino, bus ypač draugiško jūsų odai, todėl dėvėdami juos jausitės ypač komfortiškai net ir itin karštą vasaros. Be to, iš šių medžiagų pasiūti marškiniai puikiai tinka itin jautrios odos savininkams. Na, o norintiems išskirtinės prabangos, švelnumo bei elegancijos, puikiu pasirinkimu marškiniai iš šilko. Kita vertus, nereikia pamiršti, kad toks drabužis reikalauja ir daug priežiūros, tad prieš įsigydami apgalvokite, ar iš tiesų pakaks laiko bei noro šį drabužį prižiūrėti tinkamai.

Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad marškinius visada geriausia pirkti ten, kur laukia didelis pasirinkimas, nes būtent tokiu atveju išlieka labai didelį tikimybė, kad rasite sau tinkamiausią drabužį. Nežinote, kur rasti itin didelį šių drabužių pasirinkimą? Tiesiog užsukite į https://pigu.lt/lt/apranga-avalyne-aksesuarai/drabuziai-moterims/palaidines-marskiniai-moterims.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų