Spausdinti šį puslapį

Perkeliamas į kitas pareigas

 

Darbą Ukmergės rajono savivaldybės administracijoje palieka ilgą laiką čia dirbęs Statybos ir infrastruktūros skyriaus vyr. specialistas Piotras Grigorjevas.

„Tarnybinio kaitumo būdu jis perkeliamas į Valstybinės teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos prie Aplinkos ministerijos Rytų Lietuvos statybos valstybinės priežiūros departamento Trečiojo statybos priežiūros skyriaus vyriausiojo specialisto pareigas.

Jis pats pasiprašė perkeliamas į Valstybinę teritorijų planavimo ir statybos inspekciją, žinodamas, kad ten yra laisva valstybės tarnautojo vieta. Toji įstaiga sutiko priimti, ir mums beliko sutvarkyti dokumentus“, – paaiškino savivaldybės Personalo ir dokumentų valdymo skyriaus vedėja Zina Kurmelienė.

Tokią galimybę, anot vedėjos, numato Valstybės tarnybos įstatymas. Procedūros nustatytos Valstybės tarnautojo perkėlimo tarnybinio kaitumo būdu į kitas valstybės tarnautojo pareigas tvarkos apraše.

Į laisvą Statybos ir infrastruktūros skyriaus vyr. specialisto vietą bus skelbiamas konkursas. Pasak Z. Kurmelienės, šiuo metu taip pat paskelbtas dar vienas konkursas į šio skyriaus vyriausiojo specialisto pareigas.

„Dviejų paskelbtų konkursų – Architektūros ir urbanistikos skyriaus vyriausiojo specialisto bei Siesikų seniūnijos vyresniojo specialisto pareigoms – pasibaigė dokumentų priėmimo terminas. Laukiame konkurso, tai yra pretendentų vertinimo komisijoje datos, kurią nustato Valstybės tarnybos departamentas“, – teigė vedėja.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)