Ovidijus Vyšniauskas „IŠDALINAU“

„...patikėkit, jau daug ir įvairių koncertų esam matę, bet tokio šilto publikos sutikimo kaip Ovidijaus Vyšniausko koncertuose dar neteko matyti“ – kalbėjo žiūrovai po Ovidijaus pasirodymų arenose jo Jubiliejinių koncertų metu.

Taip, žmonės iš tiesų Ovidijaus Vyšniausko buvo išsiilgę. Juk tai kompozitorius, kuris sukūrė        „ Išdalinau“, „ Žvaigždė rūke“, „Saulė leidžias“, „ Nidai“, „Mamai“ ir daugelį, daugelį dainų, kurias dainuoja gausus būrys Lietuvos atlikėjų. Šios dainos skamba ne tik atlikėjų repertuaruose, bet ir žmonių sueigose, tarsi tai kokios lietuvių liaudies dainos.

Na, o jeigu Ovidijus imasi kokios dainos ne kaip kūrėjas, o tik atlikėjas – tai daina suskamba taip, kad jau jos po to niekam neverta atlikinėti, nes geriau nepavyks ! Tokia, pavyzdžiui yra „ Mažyte mano“.

Bet gal svarbiausia net ne tai. Svarbiausia, kad Ovidijus pats yra „grynuolis“. Kaip žmonės pasakytų: „tikras pinigas“.

Jis scenoje neapsimetinėja. Yra nuoširdus. Ką kalba – viskas tikra, ką dainuoja – viskas nuoširdu.

„ IŠDALINAU“ – taip ir vadinasi jo programa, su kuria jis nori VISUS aplankyti.

Laukiame Jūsų balandžio 24 d. 18 val. Ukmergės  kultūros centre.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų