Ukmergėje apžiūrėjo investicijų sulaukusius objektus

Arvydo Pėšinos nuotr. Ukmergėje lankėsi Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė. Arvydo Pėšinos nuotr. Ukmergėje lankėsi Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė.

Pirmadienį Ukmergėje lankėsi Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė. Po vizito į savivaldybę ji aplankė miesto įstaigas, kuriose panaudotos ar dar bus naudojamos investicinės lėšos.

Lydima rajono mero Rolando Janicko, mero patarėjos Laimos Gambickienės ir rajono tarybos narių, Seimo pirmininkė apsilankė Kultūros centre, šiais metais laukiančiame žiūrovų salės renovacijos. Pripažinto geriausiu šalyje Kultūros centro direktorė Rasa Graužinienė aprodė patalpas, pristatė įstaigą. Seimo pirmininkė apžiūrėjo rajono tautodailininkų parodą ir pasiūlė tokią surengti ir Seime.

Viešnia apsilankė buvusiame „Draugystės“ kino teatre, į kurį netrukus persikels Kraštotyros muziejus.

Muziejaus direktorė Vaidutė Sakolnikienė aprodė suremontuotas patalpas. Jų fojė įsikurs reprezentacinė salė, žiūrovų salėje – muziejus, balkonas bus naudojamas edukacijai, o pačiame viršuje – darbuotojų kabinetai.

Ukmergės ligoninėje aplankytas Ortopedijos-traumatologijos bei Anesteziologijos-reanimacijos skyriai. Ligoninės vyr. gydytojas Rimvydas Civilka papasakojo apie esamus ir būsimus remonto darbus. Užupio pagrindinės mokyklos direktorė Regina Razmienė pasakojo apie mokyklos renovaciją, aprodė kabinetus. Svečiai domėjosi mokyklos vidiniu kiemu ir svarstė, kaip jį galima renovuoti.

Graužinienė akcentavo, jog įvertinus padarytus darbus ir palyginusi juos su buvusia padėtimi, norisi dar daugiau prisidėti prie savo miesto gražėjimo ieškant investicijų.

Pirmininkė pasidžiaugė, kad šiemet pavyko gauti lėšų Kultūros centro visos žiūrovų salės renovacijai, kad bus sukurtas modernus muziejus „istorinėje „Draugystėje“. Geresnės sąlygos bus ir ligoninės reanimacijos skyriuje, džiugina Užupio mokyklos erdvios, šviesios klasės.

Rajono meras R. Janickas pasidžiaugė, kad Seimo pirmininkė galėjo skirti laiko seniai planuotam vizitui į Ukmergę. Čia ji susipažino su projektais, pabendravo su įstaigų vadovais. Susitikime savivaldybėje aptarti investiciniai planai, ateities projektai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų