„Optima 13 picerijoje“ savanoriai Kamilė, Greta, Jonas ir picerijos vadovė Daiva Varžgalienė laukia ateinančių vaikų. Gedimino Nemunaičio nuotr. „Optima 13 picerijoje“ savanoriai Kamilė, Greta, Jonas ir picerijos vadovė Daiva Varžgalienė laukia ateinančių vaikų. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Picerija „Optima 13 Pica“, esanti Kauno gatvėje, ir „101 kepyklėlė“ „Rimi“ prekybos centre įsijungė į praėjusį savaitgalį visoje Lietuvoje vykusią akciją „Spalvoto meduolio diena“.

Tai iniciatyva, padedanti susitikti globotiniems vaikams ir būsimiems įtėviams, skatinanti globotinų vaikų savanorystę. Projektas didina visuomenės toleranciją, skatina įsivaikinimą, lavina vaikų, gyvenančių globos namuose, socialinius įgūdžius.

Spalvoto meduolio iniciatorė – VšĮ „GMM projektų“ direktorė, socialinio verslo pradininkė Lietuvoje Violeta Masteikienė. Šią akciją Lietuvoje ji rengia nuo 2008 metų.

Šiemet projektas vyko 17-oje Lietuvos miestų. Trečius metus mūsų mieste jį organizuoja VšĮ „Lyderių karta“.

„Optima 13 picerijos“ direktorė Daiva Varžgalienė pasakojo, kad šiai akcijai iškepė net 700 meduolių. Talkinant savanoriams juos maistiniais dažais dažė picerijoje apsilankę vaikai. Visi mažieji buvo vaišinami ir meduoliais, ir kakava.

Meduoliais taip pat ketinama vaišinti socialinės globos namuose gyvenančius žmones. D. Varžgalienė pasakojo, kad prisideda ir prie kitų socialinių projektų. Vienas tokių – „Draugų uogienė“, kurios metu išvirtus džemus ir uogienes dovanojo daugiavaikėms šeimoms.

Prie „Spalvoto meduolio dienos“ mūsų rajone šiemet taip pat prisidėjo Varinės bendruomenė, Tulpiakiemio vaikų dienos centras, III Antakalnio kaimo bendruomenės vaikų dienos centras.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

-1 # MARIAN NELSON 2017-12-01 16:02
paskola! paskola !! paskola !!!
Ar ieškote patikimos ir akredituotos privačios paskolos bendrovės, kuri teikia paskolas visą gyvenimą. Mes siūlome visų rūšių paskolas labai greitai ir lengvai, asmeninės paskolos, automobilių paskolos, hipotekos paskolos, studentų paskolos, verslo paskolos, investicinės paskolos, skolų konsolidavimas ir daug daugiau. Ar jus bankai ir kitos finansinės institucijos atmetė? Ar jums reikia konsolidavimo paskolos ar hipotekos? Nepamirškite, kaip mes esame čia, kad visas finansines problemas spręstumėte praeityje. Mes skolinome lėšas asmenims ir įmonėms, kuriems reikalinga finansinė parama 2%. Nr socialinio draudimo numerio reikalaujama ir kredito patikrinimas nereikalingas, 100% garantuotas. Noriu pasinaudoti šia priemone ir informuoti jus, kad mes teikiame patikimą ir palaikomą pagalbą, ir mes mielai jums pasiūlysime paskolą.
Tada atsiųskite mums el. Laišką: (), kad pateiktumėte paraišką dėl paskolos
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų