Kūdikiams dovanojami kraiteliai

Savivaldybėje susirinkusiems tėvams įteikti kūdikių kraiteliai. Daivos Zimblienės nuotr. Savivaldybėje susirinkusiems tėvams įteikti kūdikių kraiteliai. Daivos Zimblienės nuotr.

Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio proga Ukmergės rajono savivaldybė visiems šiemet rajone gimusiems ir gimsiantiems naujagimiams paruošė dovaną.

Tėveliams įteikiami 100 eurų vertės naujagimio kraiteliai su reikmenimis ir drabužėlis pirmiesiems kūdikio gyvenimo mėnesiams.

Apie tai skelbia rajono savivaldybė. Šiam tikslui biudžete numatyta skirti 30 tūkst. eurų.

Sąlygos naujagimio kraiteliui gauti yra trys: kūdikis turi gimti 2018-aisiais metais, abu jo tėvai arba vienas iš jų (jei yra vienišas/a) turi būti deklaravę savo gyvenamąją vietą Ukmergės rajone ir faktiškai čia gyventi, kūdikio gyvenamoji vieta taip pat turi būti deklaruojama Ukmergės rajone. 

Rajono meras Rolandas Janickas praėjusią savaitę įteikė šimtmečio simbolika pažymėtus naujagimio kraitelius vasarį gimusiems mažiesiems ukmergiškiams. Atsiimti dovanos atvyko Paulinos, Dominykos, Gusto, Tomo, Gabrieliaus, Ado, Deiro ir Vakario tėveliai. Šios dovanos buvo įteiktos ir sausio mėnesio pabaigoje mažylių – Liepos, Augustino ir Armando – susilaukusiems tėveliams.

Iš viso antrąjį šių metų mėnesį Ukmergėje gimė 22 kūdikiai: 10 mergaičių ir 12 berniukų.

Vasarį net dvi ukmergiškių šeimos susilaukė dvynukių. O vienam ypatingą šiemet Vasario 16-ąją gimusiam ukmergiškiui Domui dovana buvo įteikta Ukmergės ligoninės Akušerijos skyriuje.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų