Pasveikintos geriausiomis šiemet pripažintos mokytojos. Autoriaus nuotr. Pasveikintos geriausiomis šiemet pripažintos mokytojos. Autoriaus nuotr.

Tarptautinę mokytojų dieną, spalio 5-ąją, mokytojams buvo skirti patys gražiausi žodžiai.

Mūsų rajono pedagogus tądien sukvietė Taujėnų dvaras – jo paviljone vyko Mokytojų dienos šventė.

Skambia daina ją pradėjo neseniai suburtas Taujėnų gimnazijos pedagogų choras. Tardamas sveikinimo žodį rajono meras Rolandas Janickas už ilgametę pedagoginę veiklą, garbingo asmeninio jubiliejaus ir Tarptautinės mokytojų dienos proga padėkos raštu apdovanojo Vladislavą Mingailienę. 45 metus mokykloje dirbusią jubiliatę sveikino ir buvę auklėtiniai. Taip pat Mero padėkos raštais pagerbti ir 13 pedagogų.

Seimo narys Juozas Varžgalys Švietimo ir mokslo ministerijos padėkos raštais apdovanojo devynis pedagogus, o ministrės padėkomis – Vidiškių pagrindinės mokyklos direktorę Laimutę Strelčiūnienę už gražią mokyklos aplinką ir rajono savivaldybės Švietimo ir sporto skyriaus vyr. specialistę Ingridą Krikštaponienę už pagalbą respublikinės Dainų šventės metu.

Renginio vedėjai – Taujėnų gimnazijos direktorius Darius Kaplūnas ir gimnazijos mokytoja Loreta Zdanienė – pristatė geriausias rajono mokytojas. Filmuotoje medžiagoje joms teko atsakinėti į Taujėnų dvaro šeimininko, kunigaikščio Konstantino Radvilos, klausimus.

Geriausiomis šiemet pripažintos: Jono Basanavičiaus gimnazijos kūno kultūros mokytoja Vilma Grigienė, Antano Smetonos gimnazijos lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja Zita Markauskienė ir Senamiesčio pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokytoja metodininkė Irma Leonavičienė.

Joms įteiktos padėkos, 600 eurų dydžio premijos.

Mokytojus sveikino rajono politikai, Švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Vaidotas Kalinas, o Svetlana Markevičienė įteikė simbolinę dovaną daugiausiai išvargusiai mokyklai – Senamiesčio pagrindinei mokyklai.

Šventė baigėsi Taujėnų gimnazijos mokytojų choro daina apie Taujėnus. Jos autorius – buvęs bendruomenės pirmininkas, rajono meras Rolandas Janickas.

Po minėjimo koncertavo Saulius ir Jokūbas Bareikiai.

Arvydas PĖŠINA

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų