Nuslydo nuo kelio ir apvirto

Nuotr. MAN nuvažiavo į pakelės griovį ir apvirto ant šono. Nuotr. MAN nuvažiavo į pakelės griovį ir apvirto ant šono.

Praėjusios savaitės antroje pusėje esant slidžiai kelio dangai Lietuvoje įvyko daug eismo įvykių. Nelaimių kelyje nutiko ir Ukmergės rajone.

Lapkričio 24-osios ankstyvą rytą, 6.32 val., nuvažiavime nuo automagistralės į kelią A6 vairuotojas neįvertino meteorologinių sąlygų, nepasirinko saugaus greičio ir nesuvaldė sunkvežimio MAN. Mašina nuvažiavo į pakelės griovį ir apvirto ant šono.

33 m. vairuotojas iš apgadinto sunkvežimio išlipo pats ir skundėsi kaklo bei nugaros skausmais. Greitosios pagalbos automobiliu jis buvo išvežtas į Ukmergės ligoninės Skubios pagalbos skyrių.

Lapkričio 23 d., apie 15 val., 32 m. vilkiko „Volvo“ vairuotojas autostradoje nepasirinko saugaus greičio ir atstumo. Mašina tapo nevaldoma ir kliudė kitą vilkiką, kuris nuvažiavo nuo kelio. Eismo įvykio metu vairuotojas buvo blaivus. Mašina apgadinta nežymiai – eismo įvykis tik užregistruotas.

Lapkričio 24-osios naktį, 1.45 val., automagistralėje, ties Taujėnų seniūnijos Žilvičiupio kaimu, 59 m. moteris, vairuodama automobilį BMW, nuslydo nuo kelio į griovį. Įvykio metu žmonės nenukentėjo.

Dar vienas automobilis lapkričio 24-osios rytą nesmarkiai kliudė kelio ženklą – nei mašina, nei ženklas nenukentėjo, bet vairuotoja apie įvykį informavo policiją.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų