Parodoje – apie išlaisvintus pojūčius

Angelė Andrikonienė. D. Umbraso/Lrytas.lt nuotr. Angelė Andrikonienė. D. Umbraso/Lrytas.lt nuotr.

Sostinėje surengta unikalių suknelių ir paveikslų paroda „Išlaisvink žvėrį“. Į ją rengėjai pakvietė meno gerbėjus, verslo partnerius, tarp kurių – ir kolegos iš Ukmergės.

Renginio organizatoriai – ledų gamintojai, vakaro metu pristatę naują „Magnum“ ledų skonį. Ruošiantis pristatymui bendradarbiauti buvo pakviesti žinomi šalies menininkai. Į projektą įsitraukė mados dizaineriai Lilija Larionova, Agnė Kuzmickaitė ir Egidijus Rainys bei iliustratorės Nomeda Marčėnaitė, Akvilė Lesauskaitė bei Akvilė Magicdust.

Parodą „Išlaisvink žvėrį“ sudaro 17 dizaino darbų – aštuonios suknelės ir devyni iliustratorių rankomis piešti paveikslai. Kolekcija apibūdinama kaip kupina netikėtų ir drąsių dizaino sprendimų: nuo lūpdažiais pieštų panterų iki riaumojančių liūtų ant vakarinių suknelių. Ji kurta tarptautinės trijų naujų skonių „Magnum“ ledų kampanijos „Išlaisvink žvėrį“ pagrindu.

Renginys vyko Vilniaus verslo centre „Pirklių klubas“, jame dalyvavo ir Ukmergės rajono vartotojų kooperatyvo direktorė Angelė Andrikonienė. Ji pasakojo vykusi į pristatymą UAB „Unilever Lietuva ledų gamyba“, su kuria dirba ši Ukmergės įmonė, kvietimu.

„Kolekciją kūrę menininkai per savo vizijas perdavė, ką jaučia moteris, kai savyje išlaisvina žvėrį. Jų darbuose – kai kurie lyg iš pasakų – išreikšta moters vidinė kova. Jie įspūdingi, o viena menininkė tapė netgi lūpų dažais... Buvo galima išvysti, kokios spalvos moters viduje gyvena“, – vakaro įspūdžiais dalijosi A. Andrikonienė.

Renginio metu pristatyti kolekcijos autoriai, svečiai grožėjosi šviesų šou, balerinų ir operos solistės pasirodymais, vaišinosi ledais.

Šiuo metu kolekcija eksponuojama prekybos centre „Panorama“ Vilniuje, vėliau keliaus į Klaipėdą. 

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų