KASKO draudimas: ką svarbu žinoti?

Šiais laikas automobilis yra neatsiejama gyvenimo dalis. Turbūt kiekvienas vairuotojas yra susidūręs su tokios situacijomis, kai dėl Jūsų kaltės įvyko avariją. Ar kai grįžtate iš parduotuvės, o Jūsų automobilio kėbulas yra apibraižytas ar yra pavogtas veidrodėlis.

Atšilus orams prasideda kelionių sezonas, o tada bet kuriuo paros metu, ypač iš ryto ir vakare galima kelyje sutikti laukinius gyvūnus, kurie susidurti su Jūsų automobiliu. Automobiliui gali nutikti nelaimė, net stovėjimo aikštelėje prie namų, nukritus medžio šakai.  

Tokiose situacijose Jūsų automobilis yra neapsaugotas ir prireikia didelių neplanuotų investicijų jam suremontuoti. Tam kad šios situacijos neapkrautų Jūsų finansiškai, rekomenduojama tuo pasirūpinti iš anksto. KASKO DRAUDIMAS – leidžia pasirūpinti Jūsų automobiliu bei apsaugo Jus nuo nenumatytų išlaidų iš anksto.

Kokie yra KASKO draudimo įsigijimo privalumai?

  • Galioja visoje Europoje, todėl būdami toli nuo namų galite būti ramūs dėl nenumatytų išlaidų.
  • KASKO klientai gali rinktis papildoma paslauga – pagalba kelyje visoje Europoje – nuo degalų pristatymo iki nakvynės viešbutyje, nebegalint tęsti kelionės.
  • Greitesnis automobilio remontas po įvykio patikimuose autoservisuose, kurį apmokės draudimo bendrovė.
  • Draudimas internetu. Nepamirškite, kad draudimą galite įsigyti neišeidami iš namų. KASKO draudimas internetu – tik kelios minutės ir automobilio draudimas atsidurs jūsų el. pašto dėžutėje.
  • Įvykus nelaimingam atsitikimui – registracija internetu. Pranešti apie įvykį patogu, geriausia tai padaryti internetu.

Būkite ramūs, įsigytas draudimas suteiks maksimalią apsaugą Jūsų automobiliui.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų