Kalėdinis šeimų futbolo turnyras Šventupėje ir Ukmergėje

Šventes pasitiko sportiškai. Šventes pasitiko sportiškai.

Į res­pub­li­ki­nį ka­lė­di­nį šei­mų tur­ny­rą Šven­tu­pė­je ir Uk­mer­gė­je tra­di­ciš­kai kas­met ren­ka­si fut­bo­lą my­lin­čios ir ak­ty­viai lais­va­lai­kį lei­džian­čios šei­mos.

Šie­met no­rą da­ly­vau­ti tur­ny­re pa­reiš­kė 12 šei­mų. Bur­tų ke­liu jos bu­vo su­skirs­ty­tos į ke­tu­ris po­gru­pius.

Fi­na­le dėl tre­čio­sios vie­tos su­si­ti­ko Juo­zai­čiai ir Žel­viai. Re­zul­ta­tu 5:3 per­ga­lę šven­tė Juo­zai­čių šei­ma.

Dėl nu­ga­lė­to­jų tau­rės su­si­ti­ko Ali­šaus­kai ir Bu­ze­vi­čiai. Re­zul­ta­tu 5:3 uk­mer­giš­kių Ali­šaus­kų šei­ma iš­ko­vo­jo nu­ga­lė­to­jų tau­rę.

Šei­moms nu­ga­lė­to­joms bu­vo įteik­tos tau­rės, me­da­liai, di­plo­mai, „Hum­mel“ spor­ti­nė ap­ran­ga. Vi­sos šei­mos da­ly­vės ga­vo pa­grin­di­nių rė­mė­jų do­va­nas.

Ge­riau­sias žai­dė­jas vy­ras ir žai­dė­ja mo­te­ris ga­vo as­me­ni­nius pri­zus. Ap­do­va­no­ji­mus šei­moms įtei­kė Uk­mer­gės sa­vi­val­dy­bės ad­mi­nist­ra­ci­jos di­rek­to­rius Sta­sys Jac­kū­nas, Švie­ti­mo ir spor­to sky­riaus vyr. spe­cia­lis­tė Ra­sa Ra­ge­ly­tė-Krau­ce­vi­čie­nė, Vi­diš­kių se­niū­nas Vir­gi­li­jus Šta­ras.

Tur­ny­re vy­ko lo­te­ri­ja, ku­rio­je šei­mos ir žiū­ro­vai ga­lė­jo lai­mė­ti ver­tin­gus rė­mė­jų pri­zus.

Tra­di­ciš­kai Sei­mo na­rys Ka­zys Gry­baus­kas įstei­gė pri­zą ge­riau­sią re­zul­ta­tą pa­sie­ku­siai Uk­mer­gės šei­mos ko­man­dai.

Šį pri­zą ket­vir­tus me­tus iš­ko­vo­ja Ali­šaus­kų šei­ma.

Vi­diš­kių pa­grin­di­nės mo­kyk­los įsteig­tas pri­zas ge­riau­siai Vi­diš­kių se­niū­ni­jos šei­mai ati­te­ko Ka­se­liams.

Iš­rink­ti ge­riau­si ko­man­dų žai­dė­jai.

Tarp uk­mer­giš­kių šei­mų: Da­nu­tė Žel­vie­nė ir Rai­mon­das Sta­mu­lis, So­na­ta Va­na­gai­tė ir To­mas Šav­lov­skis.

Tra­di­ciš­kai tur­ny­re ap­do­va­no­tas ir ge­riau­sias Vi­diš­kių se­niū­ni­jos spor­ti­nin­kų de­šim­tu­kas:

Al­gir­das Us­ci­la,

Vik­to­ri­ja Stun­džy­tė,

Emi­li­ja Ka­se­ly­tė,

In­drė Ap­ke­vi­čiū­tė,

Igo­ris Kra­si­nas,

Ka­ro­lis Rin­ke­vi­čius,

Sol­ven­ta Ka­pa­čiaus­kai­tė,

Rim­gau­das Gir­nys,

Dei­vi­das Ge­ze­vi­čius,

Eval­das Ge­ze­vi­čius.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų