Iš jaunių žaidynių – su medaliais

Autorius Ukmergės žinios
Iš jaunių žaidynių – su medaliais / Iš jaunių žaidynių – su medaliais

Pa­si­bai­gė Lie­tu­vos jau­nių spor­to žai­dy­nės, ku­rio­se da­ly­va­vo ir Uk­mer­gės spor­to cen­tro spor­ti­nin­kai.

Vai­ki­nų fut­bo­lo ko­man­da, tre­ni­ruo­ja­ma Ro­mo Kiul­kio, 5:1 nu­ga­lė­jo Vi­sa­gi­no ko­man­dą, ta­čiau ki­ta­me su­si­ti­ki­me 1:5 jiems pra­lai­mė­jo bei nu­si­lei­do Ute­nos fut­bo­li­nin­kams ir į to­li­mes­nį eta­pą ne­pa­te­ko.

Mer­gi­nų rink­ti­nė, tre­ni­ruo­ja­ma Vy­tau­to Tut­lio, Mig­lės Iva­naus­kie­nės, Si­gi­to Aliu­ba­vi­čiaus, Da­riaus Pet­raš­kos, po­gru­pio var­žy­bo­se 3:0 ir 3:0 nu­ga­lė­jo Vil­niaus mies­to ir 10:1 ir 6:0 – Vil­niaus ra­jo­no ko­man­das. Fi­na­li­nia­me eta­pe 1:0 nu­ga­lė­jo Šiau­lių ko­man­dą, su­žai­dė 0:0 – ly­gio­sio­mis – su Jo­na­vos ko­man­da ir 1:0 pra­lai­mė­jo Klai­pė­dos ra­jo­no ko­man­dai. Mer­gi­nos iš­ko­vo­jo bron­zos me­da­lius.

Vai­ki­nų krep­ši­nio ko­man­da, tre­ni­ruo­ja­ma Vil­mos Gri­gie­nės ir Sau­liaus Gri­go, 76:64 nu­ga­lė­jo jo­na­viš­kius, ta­čiau 100:33 pra­lai­mė­jo Kė­dai­nių, 72:47 – Kau­no-I ir 91:51 – Kau­no-II ko­man­doms ir į to­les­nį eta­pą ne­pa­te­ko.

Mer­gi­nų krep­ši­nio ko­man­da, tre­ni­ruo­ja­ma Ni­jo­lės Va­da­pa­lie­nės, 87:49 pra­lai­mė­jo Pa­ne­vė­žiui, 59:56 – Šiau­liams, 104:30 – Bir­žams ir į to­li­mes­nį eta­pą ne­pa­te­ko.

Dziu­do spor­ti­nin­kai, tre­ni­ruo­ja­mi Ar­tū­ro Sa­ko, Eu­ge­ni­jaus Si­mo­nai­čio ir Ri­man­to Le­nar­ta­vi­čiaus, iš­ko­vo­jo du me­da­lius: si­dab­rą iš­ko­vo­jo Taut­vy­das Vil­čins­kas, bron­zą – Ig­nas Lo­bi­nas. Penk­tas vie­tas iš­ko­vo­jo Gre­ta Fol­mer, Vai­va But­ku­tė, Er­nes­tas Sa­kas. Sep­tin­tą vie­tą iš­ko­vo­jo Arū­nas Lu­ko­še­vi­čius.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *