Surengė šventę „Mažasis olimpietis“

Su treneriais Anželika ir Eugenijumi. Su treneriais Anželika ir Eugenijumi.

Mokykla-darželis „Varpelis“ ir vaikų lopšelis-darželis „Nykštukas“ organizavo rajono priešmokyklinio amžiaus grupių ugdytiniams sportinę šventę „Mažasis olimpietis – 2016“.  

Į Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos stadioną atvyko dešimt komandų: lopšeliai-darželiai „Nykštukas“, ,,Žiogelis“, ,,Šilelis“, „Saulutė“,  mokykla- darželis „Varpelis“, Dainavos, Pabaisko, Želvos pagrindinių mokyklų ikimokyklinio ugdymo skyriaus ugdytiniai, „Ryto“ specialiosios mokyklos atstovai, Taujėnų gimnazijos priešmokyklinukai.

Renginį vedė  „Varpelio“ auklėtoja bei Sporto centro sporto mokytoja Anželika. Olimpinėje eisenoje su įstaigų vėliavomis žygiavo 145 vaikai ir pedagogai.

Skambant Lietuvos himnui įžiebta Olimpinė ugnis bei pakelta Olimpinė vėliava. 

Krepšininkai Karolis Chadatavičius ir Paulius Šermukšnis mokė vaikus varyti kamuolį bei mesti į krepšį, futbolininkai Julius Butkus ir Romas Kiulkis rodė, kaip kojomis žongliruoti kamuolį, dziudo treneriai Artūras Sakas ir Eugenijus Simonaitis mokė vaikščioti ant rankų, Sporto centro pavaduotoja ugdymui Miglė Ivanauskienė mėtė didelius kamuolius į vartus.

Tinklinio sporto šaką pristatė vaikų lopšelio-darželio „Nykštukas“ pedagogė Neringa Godliauskienė.

Vaikus apdovanojo individualios įmonės „Triratukas“ savininkė  Sigita Šerelienė ir Sporto centras. Ukmergės švietimo ir sporto skyriaus vyr. specialistė Ramunė Bakučionienė komandoms įteikė padėkos raštus, „Varpelio“ direktorė Jolita Čepelionienė bei „Nykštuko“ direktorė Angelė Liausienė apdovanojo rėmėjus.

Šventę vainikavo Senamiesčio pagrindinės mokyklos kūno kultūros mokytojo Lauryno Grainio zumbos aerobikos ir fitneso stiliaus šokis bei balionų skrydis į dangų.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų