Gaisras šeimą paliko be pastogės

Namas Paąžuolių kaime sudegė visiškai.  Ukmergės PGT nuotr. Namas Paąžuolių kaime sudegė visiškai. Ukmergės PGT nuotr.

Sausio 18-osios vėlyvą vakarą Taujėnų seniūnijos Paąžuolių kaime sudegė gyvenamasis namas. Jame gyvenę žmonės liko be pastogės.

Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba pranešimą apie įvykį gavo 22 val. 30 min. Pranešta, kad namo stogas jau dega atvira liepsna.

Kai ugniagesiai atvyko, vieno aukšto rąstinio, apmūryto namo šiferinis stogas buvo sudegęs ir sukritęs, o namo vidų laižė liepsnos. Gelbėti jau nebeliko ką – pastatas sudegė.

Taujėnų seniūnijos seniūnė Elvyra Tulušienė sakė, kad name gyveno senolė su savo sūnumi. Moteriai daugiau kaip devyniasdešimt metų, o jos sūnus – pensininkas.

Pasak seniūnės, ieškoma galimybių padėti šeimai, nes sudegė ne tik namas, bet ir visi daiktai – baldai, drabužiai, patalynė ir kitas užgyventas turtas. „Nuostoliai dideli, namas nebeatstatomas“, – sakė ji.

„Močiutė dabar pas gimines, gyvenančius Taujėnų miestelyje, o sūnų laikinai priėmė kaimynas. Žmonės surinko reikalingiausių daiktų, stengiamės teikti įvairią pagalbą, kol šeima atsistos ant kojų“, – kalbėjo seniūnė.

Laimingas atsitiktinumas, kad šiame gaisre nežuvo ir patys šeimininkai. Jie jau ruošėsi eiti miegoti, kai vyras išgirdo įtartiną garsą. Išėjęs į lauką pamatė, kad jau liepsnoja namo stogas. Tuo pačiu metu gaisrą pamatė ir kaimynas, kuris iškvietė gaisrinę.

Gyventojai iš namo išėjo kaip stovi, sudegė net kai kurie dokumentai. Įtaria, kad gaisras galėjo kilti nuo elektros.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Daugiau šioje kategorijoje:

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų