Tas pats namas degė du kartus

Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba pranešė, kad praėjusią savaitę kilo penki gaisrai, du iš jų – tame pačiame apleistame name.

Kovo 1-ąją gautas pranešimas, kad Vytauto gatvėje dega dviejų aukštų medinis namas, kurio stogas dengtas skarda. Antrame aukšte išdaužyti stiklai ir iš jų veržiasi dūmai. Visai šalia, maždaug 5 metrų atstumu, stovi kiti mediniai namai. Atvykus paaiškėjo, kad pirmajame aukšte, kambaryje, degė sukrautos pjuvenos. Jos perkastos ir perpiltos vandeniu.

Vos po kelių dienų, kovo 5-ąją, tame pačiame name vėl kilo gaisras. Atvykus ugniagesiams iš namo rūsio rūko dūmai. Rūsio patalpoje degė šiukšlės – padangos, plastikas.

Kovo 1-ąją mieste, Šaltalankių gatvėje, medinio namo kamine degė suodžiai.

Kovo 6-ąją gautas pranešimas, kad Jaunimo gatvėje, arti namų, nedideliame plote dega žolė, už 15 metrų nuo ugnies yra automobilių. Ugnis užgesinta. Išdegė apie 10 arų žolės.                         

Kovo 2-ąją Ukmergės priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje buvo gautas pranešimas, kad Pivonijos seniūnijoje, Vaisgėliškio viensėdyje, atvira liepsna dega medinis garažas, o viduje yra dyzelinio kuro talpa.

Garažas ir jame buvę namų apyvokos daiktai sudegė. Ugniagesiai dar spėjo apsaugoti medinę pašiūrę, priblokuotą prie sudegusio garažo, ir už maždaug vieno metro esantį metalinį garažą.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų