Sergamumo COVID-19 kreivė Lietuvoje šovė į viršų. Gerokai padaugėjo užsikrėtimų ir Ukmergėje.

Kovo 25 d. duomenimis, Lietuvoje sergamumas koronavirusu per pastarąsias 14 dienų 100 tūkst. gyventojų šoktelėjo iki 278. Naujų atvejų skaičius kasdien perkopė 700 ar net 800.

Ukmergės savivaldybėje 100 tūkst. gyventojų ketvirtadienį teko 169 atvejai. O tai – dvigubai daugiau, nei prieš kelias savaites, kai užsikrėtimų buvo nustatoma mažiausiai.

Statistika skelbia, kad kovo 25 d. duomenimis, Ukmergėje sirgo 52 gyventojai. Iš viso buvo nustatyta 2 819 ligos atvejų. Skelbiama, kad nuo COVID-19 mirė 71 ukmergiškis.

Ukmergė ketvirtadienio duomenimis tebėra raudonojoje zonoje.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų