Miesto centre ištryško fontanas

Ukmergiškiai nekantriai laukia fontano. Ukmergiškiai nekantriai laukia fontano.

Prieš Ukmergės kraštotyros muziejų trumpam ištryško fontanas. Ukmergiškiai suskubo džiaugtis nauju traukos objektu miesto centre, tačiau galimybės jį lankyti dar reikės palaukti.

Rajono savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas informavo, kad trumpalaikis vandens paleidimas fontane tebuvo bandymai, tikrinant, kaip jis veikia. Savivaldybės administracija apie testavimą nebuvo atskirai informuota, dabai atliekami sava eiga. O galimybės mėgautis fontanu dar teks palaukti – objektas yra statybvietėje ir jo lankyti negalima, kol darbai neužbaigti ir neatiduoti užsakovui.

Pasak administracijos direktoriaus, visas miesto centras bus perduodamas kaip  vienas objektas. Nors nemažai darbų jau padaryta, dar liko sudėti granitą, užberti juodžemį, pasėti veją, sumontuoti trūkstamus šviestuvus ir „suvesti visus galus“. Darbus planuojama užbaigti iki gegužės mėnesio.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+9 # a 2021-04-12 11:09
na taip, tuoj pakeis statybu rangova, tas isardis fontana ir kita montuos :)
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+15 # Renatas 2021-04-12 22:00
Tai jau tikrai tinka prie fontano surudija suliniu dangciai, nors nucinkuot elgoj galejo
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+11 # $$$$ 2021-04-13 07:26
Kaimui tinka!
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+9 # Ruta 2021-04-16 19:46
Šuliniai dideli tokioje aikštėje šalia fontanų - absurdas, gadina visą vaizdą.Investuota daugybė pinigų, o dangčiai palikti kaip tarybiniais metais.Gėda
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų