Prabėgę 2020: kokie jie buvo erotinių prekių industrijai? Kokios prekės - populiariausios?

Turbūt kiekvienas galėtų patvirtinti, jog besibaigiantys 2020 – ieji buvo neeiliniai metai. Jie atnešė mums daugybę iššūkių, išmokė naujų įpročių bei privertė į gyvenimą pažiūrėti kitu kampu.

Nors iš pirmo žvilgsnio ir būtų galima susidaryti gana niūrų vaizdą apie šiuos metus, visgi, jie visuomenei davė progą sustoti ir kokybiškai praleisti laiką su savo antrąja puse ar pačiu savimi. Visa tai, be abejo, atsiliepė ir erotinių prekių industrijai. Dėl porų daugiau praleidžiamo laiko kartu ir žmonių noro paįvairinti savo kasdienybę bei į ją atnešti naujų potyrių, didžiosios dalies sekso prekių pardavimai šiemet stipriai išaugo. Tai – didelis žingsnis į priekį, rodantis, jog  vis daugiau ir daugiau žmonių rūpinasi savo intymia gyvenimo dalimi, kuri yra ne ką mažiau svarbi nei bet kuri kita. Tad, apžvelkime, 10 erotinių prekių, kurios 2020m. buvo pačios populiariausios!

Lubrikantas All Natural

Be abejo, jau ne vienerius metus perkamiausių prekių sąraše karaliauja ne koks kitas, o būtent šis lubrikantas. Produktas All Natural yra vandens pagrindo, tad tai universalus ir saugus pasirinkimas, naudojant silikoninius sekso žaislus ar prezervatyvus, pagamintus iš latekso. Negana to, šis lubrikantas tinka net ir pačiai jautriausiai odai, kadangi yra pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų. Jis taip pat visu 100% veganiškas, o kas labiausiai patinka vartotojams - bekvapis ir beskonis. Pasirinkus lubrikantą All Natural, didesnis malonumas ir nauji potyriai garantuoti.

Žaisliukų valiklis Ideali švara

Intymus laikas su partneriu ar su pačiu savimi yra tas momentas, kai galime atsipalaiduoti, palikti dienos rūpesčius ir tiesiog mėgautis. Visgi, jei mėgstate į meilės žaidimus kartu įtraukti ir sekso žaislus, reiktų nepamiršti, jog labai svarbi tinkama jų priežiūra. Būtent dėl šios priežasties žaisliukų valiklis Ideali švara tapo tikrų tikriausiu bestseleriu. Šis valiklis užtikrina, jog jūsų erotiniai žaislai būtų švarūs ir sterilūs, kas yra būtina norint apsisaugoti nuo įvairių galimų infekcijų. Be viso to, jo sudėtyje nėra alkoholio , tad jis nepažeidžia valomų žaisliukų paviršiaus. Higiena ir švara neatsiejamos nuo malonumų.

Sekso lėlė Kitty

2020-aisiais metais populiarumo susilaukė ir sekso lėlė Kitty. Nors šios prekės yra gana brangios, susidomėjimas šia niša nepaliaujamai auga. Ir ne be reikalo. Ši lėlė pagaminta iš „Fanta Flesh“ medžiagos, kurią liečiant atrodo, jog liečiama tikra, žmogaus oda. Prie viso to, lėlės veido bruožai, kūno išmatavimai ir kita yra taip realistiška, ji labai primena tikrą moterį. Pačios lėlės kūnas – labai lankstus, todėl jos savininkai tikrai gali džiaugtis neturėdami suvaržymų. Kitty pritaikyta malonumų tenkinimui ir dėl to jos populiarumas tikrai auga.

Vibratorius Ledlaužis

Šis vibratorius – tikrų tikriausia legenda, kiekvienais metais atsiduriantis perkamiausių prekių dešimtuke ar jo viršūnėje. Vibratorius Ledlaužis yra rabbit tipo vibratorius, tad pasižymi klasikiniu dizainu: prie pagrindinės šio žaisliuko dalies, imituojančios tikrą penį, prijungta papildoma, klitorio stimuliacijai skirta dalis, savo forma primenanti kiškučio ausytes. Ledlaužis be rotacijos režimo, kurio greitį galima reguliuoti, savo viduje turi ir besisukančius metalinius rutuliukus, užtikrinančius dar didesnį malonumą. Tad, jei galvojate, ką padovanoti draugei ar mylimajai švenčių proga, šis žaisliukas tikrai yra tai, kas patinka kiekvienai.

Advento kalendorius Make Love

Kalėdų laukimo laikotarpis visiems asocijuojasi su jaukumu ir šiltomis emocijomis. Tačiau kodėl į visa tai neatnešti daugiau įvairovės ir nepridėti žiupsnelio aistros? Tik ką prekyboje pasirodęs Advento kalendoriaus Make Love greitai pavergė pirkėjų širdis. Čia besislepiančios 24 dovanėlės kiekvienos poros seksualiniam gyvenimui suteiks daugiau spalvų ir naujų potyrių. Be abejo, šis kalendorius pritaikytas ne tik poroms, jis idealiai tinka ir vienišiems vyrams ar moterims – jame rasite: lubrikantus, įvairius sekso žaisliukus, prezervatyvus ar net apatinį trikotažą.

Vibratorius We-Vibe Unite

Naujos kartos vibratorius We-Vibe Unite yra būtent tai, ką turėtų išbandyti kiekviena pora! Jis – nedidelis, diskretiškas ir lankstus, tad yra patogus naudoti abiem partneriams sekso metu. We – Vibe Unite vienu metu stimuliuoja abiejų partnerių lytinius organus, kadangi turi du galus – vieną, skirtą makšties ir įsiskverbiančio penio stimuliacijai, o kitą – klitorio. Šis žaisliukas valdomas pulteliu ir turi net 10 skirtingų vibracijos režimų, tad tinkamiausią ir labiausiai jaudinantį tikrai atras kiekvienas!

Išmanusis kiaušinėlis LUSH

Dar viena puiki prekė, skirta tiek solo, tiek poros žaidimams – išmanusis kiaušinėlis LUSH. Šios prekės sėkmės priežastis – diskretiškumas ir išmanumas. Ką turime omenyje? Kiaušinėlis LUSH yra valdomas programėle, kurią galima atsisiųsti į savo išmanųjį telefoną. Tai ypač patogu toms poroms, kurias skiria atstumas, kadangi net jei ir esate skirtingose pasaulio pusėse, vienas iš jūsų galės valdyti šį žaisliuką, o kitas mėgautis jo teikiamais malonumais. Ką jau kalbėti apie moteris, kurios nori suvaldyti nervinę įtampą ir lengviau atsipalaiduoti. Tačiau tai – dar ne viskas, šio žaisliuko vibracijų skaičius nelimituotas, jis reaguoja į muziką bei net gali vibruoti pagal jos ritmą! O kas geriausia, kiaušinėlį LUSH galėsite išbandyti ir už savo namų ribų, kadangi jis veikia itin tyliai ir jo niekas nepastebės...

Lubrikantas Pjur Kokybė

Pjur Kokybė - lubrikantas, taip pat susilaukęs didelio pasisekimo 2020-aisiais. Šis vandens pagrindo lubrikantas, kaip ir visi kiti, yra skirtas drėkinti bei padidinti komfortą intymiose vietose meilės žaidimų metu. Būtent šis lubrikantas turi pranašumą - nuo kitų, tos pačios kategorijos prekių jis skiriasi tuo, jog yra neįtikėtinai malonios konsistencijos, lengvai sklaidosi, ant odos palieka itin švelnų pojūtį ir yra visiškai nelipnus. Taip pat jo sudėtyje nėra parabenų, aliejų ir kvapiklių, tad Pjur Kokybė yra tinkamas naudotis ir jautrios odos savininkams.

Maisto papildai vyrams Power Tabs

Šie vyrų ypač pamilti maisto papildai ne veltui atsidūrė šiame sąraše. Power Tabs skirti visiems džentelmenams, susiduriantiems su erekcijos sutrikimais ar tiesiog norintiems padidinti savo seksualinę ištvermę, sustiprinti pasitenkinimo pojūtį kulminacijos metu, turėti stipresnį libido. Maisto papildai yra pagaminti iš 100% natūralių ingredientų, tad neturi šalutinio poveikio ir yra saugūs vartoti. Be to, jų poveikis gali būti jaučiamas jau po 20-30 minučių ir gali trukti nuo 8 iki 36 valandų. Tiesa, kaip ir vartojant bet kokius kitus maisto papildus, būtina susipažinti su informaciniu lapeliu!

Fleshlight Prailgink seksą

Ir galiausiai paskutinė, bet tikrai ne prasčiausia erotinė prekė – masturbatorius (arba kitaip žinomas kaip fleshlight) Prailgink seksą. Masturbatoriai yra puikus įrankis, norint padidinti savo seksualinę ištvermę arba atsipalaiduoti. Jei su partnere užsiimdami seksu, nesate patenkinti savo ištverme, į pagalbą pasitelkite šį žaisliuką! Masturbatorius Prailgink seksą yra pagamintas iš itin minkštos, švelnios ir lanksčios medžiagos, o jo vidus sukurtas taip, kad kuo tiksliau imituotų tikrą moters makštį. Būtent dėl šios priežasties jis tobulas pasirinkimas praktikai  - jo pagalba lengvai surasite tinkamiausią tempą ir techniką.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+8 # Super 2020-12-24 15:12
Super straipsnis. Tikrai geriau skaityti, nei apie....valdžios darbus.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+8 # Vika 2020-12-24 15:59
Tikrai, ypač prieš Kalėdas
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų