Kokios numatomos ryškiausios 2021 metų mados tendencijos?

Jei žengiate koja kojon su mada, naudinga pasidomėti, kokios mados tendencijos vyraus šiemet. Jei norite susikurti tikrai madingus drabužių ir aksesuarų derinius, tikėtina, kad jums nereikės atnaujinti viso savo garderobo: dažniausiai prireikia įsigyti vos porą stiliaus akcentų, kurie padės susikurti daugybę naujų stiliaus derinių. Taigi, kokios yra ryškiausios šių metų mados tendencijos?

Kokiais drabužiais vertėtų papildyti savo spintą?

“Oversized” drabužiai 2021 metais bus vienas svarbiausių mados top‘ų. Jei renkantis naujus drabužius atrodys, kad dydis bus pernelyg didelis, vykite tokias mintis į šalį: didelės apimties drabužiai šiemet yra vieni madingiausių. Galite drąsiai rinktis plačias sukneles, megztinius, džemperius, ir t.t. Nors vyrauja įsitikinimas, kad oversized tipo drabužiai optiškai prideda papildomų kilogramų, tačiau tai nėra tiesa: stilistai teigia, kad dėvintys tokius drabužius vizualiai atrodo lieknesni. Netikite? Išbandykite! Taip pat 2021 metais verta pagalvoti apie naujos rankinės įsigijimą: šiemet bus madingos itin didelės ir talpios rankinės, į kurias galėsite susidėti visus svarbiausius daiktus. Jei  pirmenybę teikiate nedidelėms rankinėms, taip pat galite pagalvoti apie nedidelę delninę, kuri prie juosmens tvirtinama dirželiu.

Ko reikėtų vengti?

Stilistai įvardijo ir tai, kokių stiliaus detalių vertėtų vengti: šiemet geriausia atsisakyti trumpų, kelių nesiekiančių paltų, spalvotų pėdkelnių, žemo juosmens kelnių, aptemptų mini sijonų. Derinant drabužius rekomenduojama rinktis ne daugiau nei tris spalvas, taip pat patartina atsisakyti tarpusavyje derinamų gyvūnų raštų drabužių.  

Madingiausios 2021 metų spalvos

Mados ekspertai įvardijo dvi pagrindines spalvas, kurios šiemet bus pačios madingiausios. Tai – šilumą ir optimizmą simbolizuojanti geltona bei pilka, kuri siejama su ištverme ir tvirtumu. Toks spalvų derinys pasirinktas ne atsitiktinai: šiuo metu dauguma žmonių kausto baimė ir netikrumas, todėl šios spalvos į kasdienybę gali įnešti daugiau gyvybingumo ir vilties. Šios dvi spalvos gali būti derinamos tarpusavyje arba su kitais patinkančiais atspalviais. Svarbiausia taisyklė – vengti spalvų „makalynės“ ir rinktis ne daugiau nei tris spalvas.

2021 metų papuošalų tendencijos

Svarbu paminėti ir pagrindines aksesuarų tendencijas: madingiausių papuošalų pasirinkimas šiemet bus kaip niekad gausus. Kaip ir praėjusiais metais, 2021-aisiais bus madingi masyvūs kaklo papuošalai. Vienas svarbiausių mados hitų – masyvios įvairių metalo atspalvių grandinės, kurios derinamos su smulkiais karoliukais. Taip pat bus madingi perlų vėriniai, karoliukai – rožančiai, kelis kartus aplink kaklą apjuosiami vėriniai, masyvūs karoliai, ir t.t. Gera naujiena mėgstančioms puoštis žiedais – šiemet bus madinga jų rinktis tiek, kiek tik širdis geidžia.

O kaipgi makiažas?

Jei jau puoštis – tai tik nuo galvos iki pirštų galiukų! Jei svarstote, kokios makiažo tendencijos 2021 metais puikuosis mados viršūnėse, skubame jums pristatyti keletą ryškiausių tendencijų. Šiemet bus itin madingas dūminis makiažas: stiliaus ekspertai rekomenduoja nebijoti eksperimentuoti su matiniais ir blizgiais vokų šešėliais. Taip pat bus itin madingi visi raudoni atspalviai – raudonos lūpos bus ne tik Valentino dienos ar Kalėdų šventės akcentas. Jei svarstote, kokį nagų lako atspalvį pasirinkti, šiemet tam bus suteikiama neribota laisvė: bus madingi ir švelnūs šilti atspalviai, ir tamsios spalvos.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų