BMW automobilis: svarbiausi atributai

Nepriklausomai nuo įsigyto BMW markės automobilio modelio, ateina laikas, kuomet norisi investuoti į visapusišką automobilio tobulinimą. O automobilio estetika ir originalumas nelieka paskutinėje vietoje. Visgi, dvejojantiems nuo ko reikėtų pradėti tobulinti automobilio dizainą, patartina pradėti nuo automobilio žibintų, stiklų tamsinimo, ratlankių ar vidaus apdailos.

Žibintai. Kaip žinia, automobilio žibintai taip pat nėra atsparūs dėvėjimuisi. Todėl ilgainiui jie tampa matiniais, pagelsta. Vienais atvejais situaciją pagerinti gali užtekti poliravimo, kitais gali prireikti esamus automobilio žibintus keisti naujais. Koks atvejis yra parankesnis konkrečiu atveju, geriausiai gali patarti šioje srityje besidarbuojantys specialistai.

Jeigu BMW žibintų stovis jus visiškai tenkina, tuomet naują automobilio išorės vaizdą galite pakeisti juos tonuodami. Pasirinkę patinkančią plėvelę ir visą darbą patikėję profesionalams, galėsite džiaugtis ir nauju įvaizdžiu, ir piniginei draugišku sprendimu.

Dar vienas ganėtinai dažnai siūlomas žibintų dizaino keitimo būdas – lakavimas tamsinančiu laku. Visgi, šis būdas kritikuojamas dėl tokių trūkumų kaip ilgainiui besilupantis, gelstantis, skeldėjantis lakas. Kitaip tariant, ši investicija gali nepasiteisinti ir noras grąžinti žibintams pirminę išvaizdą gali gerokai pratuštinti kišenes.

Stiklų tamsinimas. Tai – dar vienas būdas, kuriuo greitai ir efektyviai keičiamas BMW dizainas. Pasirinkę tinkamą langų tamsinimo plėvelę savo automobilio modeliui, neabejotinai galėsite džiaugtis solidesniu jo eksterjeru.

Jeigu stiklų tamsinimas jums – pernelyg įprastas ir neįdomus būdas automobilio pokyčiams, tuomet užmeskite akį į veidrodinių plėvelių katalogą. Čia rasite ne tik įprastas, bet ir spalvinį atspalvį turinčias plėveles, kurios kuriamas automobilio vaizdas netruks įsiminti dėl savo išskirtinumo.

O be estetika ir prabanga spinduliuojančios išorės, taip pat patirsite ir praktinius langų tamsinimo privalumus. Tai reiškia, kad būsite apsirūpinę apsauga nuo tiesioginių saulės spindulių, o pasirinkę UV spindulius stabdančią plėvelę, karštuoju metų laiku reikšmingai sumažinsite kaitrą automobilio salone. O tai taip pat reiškia ir mažesnes vėsinimo sąnaudas ir sutaupytą kurą.

Ratlankiai. Didelę reikšmę automobilio išorei turi pasirinktų ratlankių dizainas. O jų įvairovė neleis nusivilti net ir patiems išrankiausiems: juodi arba pilki, dažyti arba lakuoti, matiniai arba blizgūs... Nors įprastai automobilio modeliai turi savitą ratlankių dizainą, visuomet galima eksperimentuoti. Dažnai būtent tai ir yra tiesiausias kelias į originalią ir išskirtinę automobilio išvaizdą.

Pastaruoju metu galima pastebėti, kad „ant bangos“ yra juodi ratlankiai. Tai – nesenstanti klasika, kuri įspūdingai papildo kiekvieno automobilio modelį. Visgi, vis dažniau gatvėje akis patraukia ir kitų paletės spalvų ratlankiai.

Gera naujiena ta, kad BMW markės automobilių ratlankių pasirinkimas yra itin didelis. Tačiau norint išsirinkti tinkamiausius savo automobiliui, svarbu žinoti atitinkamus išmatavimus. Taigi, BMW ratlankių išmatavimai leis sumažinti klaidos tikimybę iki minimumo ir džiaugtis subtiliai automobilį puošiančiais atributais.

Vidaus apdaila. Galiausiai, pakankamai pagražinę automobilio išorę, galite imtis vidaus. Jeigu automobilis skaičiuoja jau nebe pirmus metus, neišvengiamai dėvisi ir jo salono apdailos detalės – jos keičia spalvą, braižosi. O kartais yra tiesiog morališkai pasenusios, tad ir gadinančios bendrą automobilio salono vaizdą.

Norėdami jas atnaujinti, galite jas pakeisti naujomis arba jų išvaizdą pakeisti apklijuojant specialiomis pasirinktomis plėvelėmis. Pastarąsias galite rinktis iš plataus asortimento – nuo medžio ar aliuminio imitacijos iki įvairių modernių tekstūrų plėvelių. Atitinkamai pasirinkta plėvelė salono apdailos detalėms atnaujinti, ne tik neatpažįstamai pakeis automobilio interjerą, bet ir pridės savitumo. Galėsite būti visiškai tikri, kad kito tokio BMW modelio su identiškais dizaino sprendimais tiesiog – nėra!

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų