Kaip susikurti saugią poilsio erdvę užmiestyje?

Orai kasdien šyla vis labiau, o tai reiškia, kad tikrai verta kuo mažiau laiko praleisti mieste, kur kasdien esame priversti kvėpuoti užterštu oro bei būti nutolusias nuo gamtos. Ilgėjančios dienos yra bene pats geriausias laikas susikurti jaukumo bei poilsio oazė už miesto. Tad, jei turite jums priklausančią teritoriją užmiestyje, pats metas jau dabar imtis tam tikrų veiksmų, kad vasarą galėtumėte pasitikti nuosavoje poilsio oazėje. Na, o, kad ši svajonė virstų realybe, verta imtis  ir tam  tikrų veiksmų. Viską padaryti bus labai paprasta, jei nepamiršite tam tikrų elementų.

Yra daugybė priežasčių, kodėl verta investuoti į lauko apšvietimą. Visų pirma, tai padidins saugumo lygį. Na, o antra – žinoma, kad suteis daugiau patrauklumo bei jaukumo. Taigi, vienas svarbiausių elementų, kurio reikia, kad jūsų užmiesčio teritorija virstų patrauklia bei saugiau poilsio oaze, yra lauko šviestuvai (čia laukia platesnė informacija apie tai). Taigi, įsigykite kuo daugiau įvairiausių šviestuvų: tegul jums priklausančią teritoriją papildo ne tik pakabinami, bet ir pastatomas lauko šviestuvas. Nevenkite ir kuo įmantresnių formų jos suteiks papildomo žavesio.

Tačiau ir tai dar ne viskas: ne paslaptis, kad kava  tampa žymiai gardesne, o valgomi pietūs – kur kas skanesni, jei pietauja lauke. Na, o, kad galėtumėte mėgautis skaniais pietumis lauke, nepraleiskite progos įsigyti ir patogių, puikiai atrodančių lauko baldų. Toks elementas jūsų teritorijai suteiks dar daugiau žavesio, o taip pat garantuos, kad laiką leisti būtų patogu ir malonu. Tiesa, neverta apsiriboti ir vos vienu komplektu: įsigykite bent jau du – mažą bei didelį. Mažesnis lauko baldų komplektas, kurį sudarys staliukas ir dvi kėdės, puikiai pasitarnaus tuo atveju, kai norėsite kavos puodeliu mėgautis vieni ar su antrąją puse. Tačiau šeimos pietums ar pietums su ar draugais, puikiai pasitarnaus didelis, 8 – 12 asmenų skirtas lauko baldų komplektas.

Teritorija užmiestyje visuomet vilioja savo žaluma, gavimu, ką tik kvepiančia nupjauta žole. Visgi, dėmesį verta atkreipti ir į tai, kad vaikščioti po jums priklausančią teritoriją bus žymiai patogiau tuo atveju,, jei per ją nuvinguriuos ne vieną takelis iš dekoratyvių plytelių ar trinkelių. Tad dar vienas dalykas, ką verta padaryti, tai – įsigyti šių priemonių bei įrengti bent 3 – 5 takelius. Nauda bus ypač didelė: vaikščioti tokia danga bus labai patogu, saugu, išvengsite būtinybės mindyti žolę, o taip pat – jie suteiks papildomo žavesio jūsų poilsio oazei.

Sakoma, kad po atviru dangumi gamintas maistas įgauna ypatingą skonį. Ir iš tiesų, tikrai būtų galima suskaičiuoti šimtus priežasčių, kodėl verta lepintis lauke gamintu maistu. Na, o jūsų užmiesčio poilsio oazė yra bene geriausia vieta gaminti maistą po atviru dangumi: pradedant šašlykais bei kepsneliais ir užbaigiant grilintomis daržovėmis, troškinais arba desertais.  Na, o, kad šiuos puikius patiekalus galėtumėte pagaminti greitai bei patogiai, verta įsigyti ir įvairių šiam tikslui skirtų gaminių: šašlykinę, grilių, kepimo groteles ir t.t.

Na, ir, žinoma, tikrai negalima nepaminėti ir dar vieno akcento, kuris taip pat labai reikalingas, norint susikurti jaukią poilsio oazę už miesto. Tai – sodo namelis. Pastarasis jums yra reikalingas dėl daugybės priežasčių: visų pirma, jame leisti laiką bus ypač patogu, kai lauke bus blogas oras. Antra – jame galite komfortiškai nakvoti. Na, ir, žinoma, jis tai pat puikiai tiks įvairių daiktų bei baldų laikymui. Taigi, viskas, ką belieka tik padaryti, tai – tik įvertinti savo poreikius ir įsigyti juo pateisinantį sodo namelį. Ypač aukštos kokybės sodo namelių rasite šioje el. parduotuvėje.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų