Plaukų šalinimo lazeriai Solray - ką turėtumėte žinoti?

Pastaraisiais metais plaukų šalinimas lazeriu tapo daug populiaresnis. Ši plaukų šalinimo technika žada kūną be plaukų maksimaliausiam laikotarpiui, be rizikos plaukams įaugti ir su daug mažiau skausmo – puikus derinys visoms moterims ir daugeliui vyrų, kurie mėgsta depiliaciją.

Plaukų šalinimas lazeriu atsirado aštuntajame dešimtmetyje, o devintajame dešimtmetyje patyrė didžiulę revoliuciją, naudojant selektyvią fototermolizę. Kai kurios kūno struktūros sugeria daugiau energijos nei kitos veikiamos šviesai, kaip ir plaukuose esantis melaninas.

Taigi, veikiami lazerio, plaukai sugauna daugiau energijos ir šilumos, kurios perduodamos visam folikului, jį sunaikindamos. Šis procesas apsunkina naujo folikulo susidarymą ir dėl to neleidžia plaukams augti.

Kaip veikia lazeris plaukų šalinimui?

lazerio šviesa nukreipiama per melaniną iki plaukų šaknų. Todėl, kai lazeris šauna į šaknį, plaukai yra kauterizuojami, tai yra, jie sudeginami ir sunaikinami. Dažnėjant procedūrai bus nuolatinis folikulo pažeidimas, kuris užkirs kelią arba atitolins naujų plaukų augimą.

Plaukų šalinimo lazeriu privalumai

  • Pašalina iki 80% plaukų

Tai tikrai yra didelis plaukų šalinimo lazeriu pranašumas. Laikui bėgant plaukeliai plonėja ir auga tolygiau. Tačiau jau po pirmo seanso galima pastebėti gerus rezultatus. Metodas ilgam pašalins apie 80% plaukelių, tai yra, depiliacijos priežiūros laikotarpis pailgės.

  • Padeda sumažinti odos dėmes

Ar žinojote, kad plaukų šalinimas lazeriu taip pat padeda balinti odą? Todėl kad:

Metodas skatina kolageno gamybą: lazerio spindulio skleidžiamos karščio bangos pasiekia giliausius odos sluoksnius, o tai prisideda prie kolageno stimuliavimo, taigi ir odos dėmių išlyginimo.

Trinties nebuvimas: tokie metodai kaip depiliacinis kremas ir skustuvas sukelia nuolatinę trintį ir galiausiai sukelia srities patamsėjimą. Tačiau naudojant nuolatinį plaukų šalinimą lazeriu ši trintis pašalinama, o tai padeda išlaikyti odos tonusą.

  • Oda be įaugusių plaukų

Jei kenčiate nuo įaugusių plaukų, lazeris gali būti jums tinkamas pasirinkimas.

Ši žala atsiranda dėl procedūrų, tokių kaip, pavyzdžiui, ašmenys, kurie įpjauna sriegio struktūrą, tačiau dalis lieka pritvirtinta prie odos. Kai taip nutinka, plaukas susilenkia ir vėl prasiskverbia į odą, sukeldamas uždegimą.

Lazeriu pašalinate plaukus nuo šaknų ir ilgalaikiu būdu, išvengdami trinties ir žymiai sumažindami įaugusių plaukų tikimybę. Rezultatas – lygesnė, švelnesnė ir gražesnė oda.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų